Ehhhh fattar nada!

Okej, bästa sättet att få fler läsare är att inte skriva nåt verkar det som?!?!? Har haft upp emot 50 läsare per dag den senaste tiden mot ca 30 som jag brukar. Hmmm varför då??? Och jag har inte skrivit på fyra dagar eller nåt.

Veckan har varit megajobbig mentalt utan att gå in närmare på det. Tungt var förnamnet. På jobbet har det också känts rörigt eller nåt, mycket att göra klart och sortera. Jag har bestämt mig för att jobba ett par dagar på påsklovet för att sortera och fixa olika saker. Jag har ju gått tidigt var och varannan dag senaste tiden - dags att jobba igen lite tid!

Nattade precis Ebba och jag tror oturen med kompisar förföljer henne lite! Hon berättade att dom två tjejer hon leker mest med ska sluta i klassen, en flyttar och en ska börja på Adolf Fredrik. Så himla tråkigt! Bästa kompisen finns ju kvar men dom går inte i samma klass, alltid kul med klasskompisar också!

Melker och Tyras dagiskompis Hulda med mamma var här en sväng efter dagis. Trevligt! Tyra och Hulda visade sig vara riktiga dockmammor båda två så det blev många varv med dockvagnarna. Melker övergav tjejerna och hoppade i badet.

Just det!! I slutet va veckan ska vi få se bilderna från fotograferingen - spännande!!! Undrar om jag får lägga ut dem här då! Eller om jag vill :-))

Tänk att fyra dagar gick att sammanfatt så snabbt. Lite gnällkärring måste jag vara också! Min käkvärk som jag hade för ett tag sen försvann till sist, på sportlovet hade jag skitont i typ revbenen när jag böjde mig framåt eller andades in, nu har jag två knölar i nacken som bara strålar ut ONT!!!! För tillfället kan det vara allt från finnar i pingisbollstorlek till hjärntumörer enligt egen diagnos men faan vad ont det gör!

Nu ska jag svara på den trevliga kommentaren från Kinga om upplevelser, hon säger att hon ska skicka mig en bok då - är inte det helt fantastiskt? Bara det i sig är en upplevelse! Jag fick faktiskt en bok häromdagen av min supersnälla klassrumsgrannekollega, en signerad bok dessutom, signerad av min idol Martin Widmark! Nu har mannen skrivit ett nytt läromedel i svenska, läseböcker med arbetsböcker. Jag är nog beredd att beställa klassuppsättning av materialet utan att ens titta i böckerna först. Fast jag har ju redan tittat!!

image348


Vi har upptäckt en ny serie böcker, jag och Ebba, tack vare en av mina elever. Gissa vem som skrivit den?? Näää inte Widmark men Petter Lidbeck, hahahaha! Men sen läste jag en intervju med Widmark och enligt honom är det bra att läsa mycket av samma författare för då är man inne i den författarens språk direkt när man öppnar boken - så jag följer hans råd men läser två författare samtidigt och dom skriver ju tillsammans också så det kanske går bra. Boken heter Den döda hunden och är en deckare i serien somjag tror heter Tre tjejer.

image344


Jag har också läst barnboken Tanarog. Författare: Niklas Krog Illustratör: Nils-Petter Ekwall. Den svenska fantasyns mästare, Niklas Krog, har skapat en ny värld och nya karaktärer för att locka även de yngre läsarna in i böckernas magiska värld. Följ med huvudpersonen Tanarog ner i de djupa grotthålorna och ut i den vida världen där han får möta både snälla och farliga drakar, Besten vid bergets rötter och den talande eken Bladlus! Texten hämtad från Rabén & Sjögren. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den men den var okej i alla fall. Tror att barnen kan tycka om den, nämen den var nog bra faktiskt.

image346

Nu kan man undra om det inte var veckobrev jag skulle skriva denna afton?? Jodå, anytime!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo