Helgen

Vi har haft flera besökare här hemma denna helg!

Första gästen var Leo, vår lilla granne som ville leka. Han och Tyra har väldigt kul ihop men Melker verkar känna sig lite utanför.

Andra gästen var min pluggkompis från Lärarhöskolan Anna-Karin. Väldigt kul att träffas, blir alltför sällan!! Vi får skärpa till oss! Vi käkade mat och fikade, vi hade bakat här hemma och Anna-Karin tog med sig flyttgröt = glass, maränger och chokladsås. (Jesper vet alltås inte om att det finns en massa glass i frysen förrän han läser detta hihihihi). Svulleri och sen lite mello. Trevligt trevligt!!

Idag söndag var det urkpåburk-väder och vi blev inne. Jag städade och städade och städade hehehe och Melker och Tyra härjade och härjade och härjade. Ebba och Jesper var på Ebbas innebandy och Ebba gjorde sitt första måååååål! Bravo! tyvärr ingen seger dock men väldigt stolt unge om hem! Sen var det stallet på eftermiddagen och då fick hon rida största hästen Agafrik, galopperade över hinder - heja Ebba!

Här hemma hade vi besök från min maillista. Märkligt att träffas, man vet en massa om varandra trots att man inte pratat någon gång, bara väldigt mycket via mail, eller bara och bara! Himla kul var det och jag fick min bokstavsmugg från Åhlens!! Tusen tack! har använt den igen! Och om vi svullade igår så var vi nog snäppet värre idag!

Sen kl 20 sov de små, jag fick vara bonde i två år (Bondespelet) innan det var dags för Ebba att knoppa. Nu sitter vi vid varsin dator och degar, det är så tyst och skönt!

Nu är det dusch och sova som gäller!

Bussigt!! Här sitter jag och jobbar och är godissugen som aldrig förr och inte ett enda ord säger du om glass i frysen. Med maränger och chokladsås.

Där försvann din massage kan jag lova...

2008-03-09 - 23:35:01

För en tid sedan skrev jag på min blogg om en upplevelsebok.
http://junitjej.blogg.se/1204411691_80rs.html
På hemsidan stod det kanske inte så klart och tydligt om boken. När jag kom hem idag, så fann jag ett paket hemma till mig. Då hade författaren till boken skickat ett exemplar till mig. Hon tyckte jag hade skrivit så fint om den. Hon vill även skicka ett exemplar till dig. Du kan maila mig din adress, så ger jag den till författaren.

2008-03-13 - 16:13:36
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo