Nu är det verkligen dags att skriva nåt

Den här dagen har varit sååå trevlig! Nu är jag så glad att vi flyttat hit! vad har hänt undrar ni??? Inget speciellt egentligen men vi har haft det väldigt trevligt med en massa grannar/dagiskompisar idag. Vi var faktiskt fem familjer som tillsammans gick till parkleken Vippan. Tre engångsgrillar, en massa korv med tillbehör, busiga barn, bra väder - supermysigt. När vi kom hem ville barnen fortsätta leka och vi hamnade hos oss. Vi blev tre mammor som satt och gagga medan barnen lekte, sen fortsatte leken in till vår granne och det var ju bara att ta med temuggen in och fortsätta gagga där.

På kvällen tog jag och Tyra en promenad till Konsum för att inhandla lördagsgodis som vi glömt i allt ståhej under dagen. På väg hem intog hon den välbekanta "jagtänkersovapostionen" och mycket riktigt, en halv minut senare hördes snarkningarna. Melker hann äta ett par godisar innan han ville sova. Detta gjorde att jag faktiskt kunde se nästan hela Körslaget utan avbrott tillsammans med Ebba. Programmet var rätt kul men slutet blev lite märkligt denna gång men men det blir väl kanske annorlunda nästa gång när en kör ska åka ut, nu blev det bara skumt. Tyckte Brolles kör var bra. Lottas var nog bäst körmässigt sätt. Sjunga i kör , det SKA jag göra senare i livet, det saknar jag faktiskt.

Nu borde jag göra ett par uppgifter som jag inte gjort men som jag måste för mitt arbete, skäms lite grann måste jag säga... Hmmm!!

Dagens sämsta är paret som bor ovanför oss eller rättare sasgt deras två hundar som tillåts skälla natt som dag. Idag gick jag, Melker och Tyra ut en stund på uteplatsen för att städa bort lite skräp. Hundarna är ute på balkongen (som sitter runt hörnet på huset från vår uteplats sett) och dom börjar skälla hysteriskt, ingen säger något så till slut säger jag med hög röst TYST och muttrar sen att man måste väl kunna få gå ut på sin uteplats utan att dom ska skälla hysteriskt. Då hör jag ett litet pip däruppe -Tyst nu, inte skälla. Efter ett par sekunder skäller dom på oss igen och åter igen är det jag som skriker tyst. Jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag var ägare till dessa två hundar som skäller så fort en annan hund passerar på gatan eller vad som helst. Dom får ju dessutom inte veta att det är fel på något sätt... OCH vissa nätter skäller som i timmar! Varför?????
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo