Nu har vi snart en kanin

Av en märklig slump så "snubblade" jag över en kanin häromdagen och nu ska den blir vår, eller Ebbas. En tjej på mitt jobb som jag inte brukar prata speciellt mycket med, vi hamnade i ett klassrum och började prata om ditten och datten och plötsligt beklagar hon sig över att dom köpte en kanin för ett år sedan. Jag säger då att vi ska köpa kanin i vår. Men kan ni inte ta vår kanin, vi har bur och hela alltihopa, ni får den. Så på långfredagen så blir vi med kanin och jag vet var vi kommer spendera lovet - på uteplatsen med kaninen. Sen köper vi en bebiskanin lite längre fram i vår.

Tadaaaaa får jag presentera kaninen Vilma!!!

image340

Som Ebba sa, då fick jag en kanin på påsklovet i alla fall. Japp! Ebba har namnsdag idag och vi firade med lite fika när småfisarna somnat. Melkermannen är såååå söt när han ska somna. Tyra somnar otroligt fort just nu och Melker brukar säga - Vi kollar om Tyra somnar fort så kan vi mysa sen. Mysa är att jag ska sitta bredvid honom, och så vill han ha många kramar och pussar. Sötast var dom i morse, dom klättrade över till varandra och sa godmorgon och kramades en stund innan de gick till teven. Myspysungar!

Nej nu somnar jag. Tänk vad snabbt en vecka går. Om två veckor är det lov - igen!! Förresten vi har ju självklart varit och spanat på grävskopan idag igen men den var stilla, trist. Barnen lekte med dagiskompisen HUlda och ahde kul ändå, jag och Huldas mamma babblade och hade trevligt också...
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo