Tillbaks på jobbet

Idag fick jag äntligen jobba igen, en veckas vård av sjuka barn och en veckas sportlov blev långt att vara hemma. Melker undrade i helgen om han aldrig skull få gå på dagis... Det var kul att komma tillbaka men måndagar är en intensiv dag. Dessutom var det inspektörer på skolan och jag bara väntade på ett knack på dörren men det kom inte, kanske imorgon?

Vi jobbade med Nelly Rapp-berättelser och det gick både bra och dåligt. En del barn har väldigt svårt att förstå varför man ska skriva om en sak i taget och gärna i ordning och med rätt personer inblandade... Men det kommer bli roliga sagor till slut!!

På kvällen har vi sett tredje avsnittet av Kungamordet och tack och lov så stack ju Linda från Gert, tyvärr var han ju lika vidrig igen... Tur att det är film.

Googlade på fotografen som var här och fotade och det visar sig ju att han brukar fota åt Elle interiör bla. Kändes liet pinsamt nu i efterhand att han varit här och fotat... hehehe! Undrar när vi får se bilderna. FIck lite intervjufrågor från JM som ska bli texten till bilderna.

Nej jag ska väl sova nu... Booooring!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo