Utmanad

Jag har blivit utmanad av Jennielo, här kommer mitt liv i korthet

För fem år sedan - hade vi bara ett barn. Kan fortfarande komma ihåg att vi beklagade oss över att det var jobbigt att ha barn ibland - vi visste ingenting då :-)) Jag jobbade på samma skola som nu men i ett helt annat arbetslag, ett ostabilt arbetslag där det började nya medarbetare varje termin. Men va kul vi hade - sen blev två av oss gamlingar i gänget gravida och det var supermysigt att vara det parallellt med någon annan!

För 10 år sedan
- var jag gravid för första gången. Vi var säkra på att det var en Melker i magen men det var det ju inte! Mådde jättebra! Jobbade på Ösbyskolan i Djursholm - superkul och enormt roliga arbetskamrater. Var väl ungefär då som vi flyttade till Hammarbyhöjden från Dalen - jiiihaaa! Vad gjorde vi med all ledig tid - fattar inte!?!?!?!

För 15 år sedan - fyllde jag 20. Vad gjorde jag då? Måste ha gått ut gymnasiet, jag vet att jag fick besöka systemet innan jag tog studenten. Gick i en märklig klass på gymnasiet, många religiösa kändes det som. Jag tränade och hade mig. Höjde mitt betyg i idrott från att alltid ha haft en trea till att få fyra i slutbetyg - jag tränade mycket! Svårt att förstå idag hehe. Jesper och jag hade varit ihop i ett år ungefär och for mellan Nynäshamn och Sorunda. På hösten började jag på Lärarhögskolan, hann med en dag på komvux innan de ringde och sa att jag kommit in på LHS.

För 20 år sedan - gick jag på högstadiet och hade så otroligt kul. En rikitg nördklass där alla var seriösa. Mycket kladdkaka och te, mycket Top Gun och Det stora blå. Min kompis Lina var kär i en Jesper, många år senare fattade jag att det var ju liksom JesperJesper hon hade varit kär i då. Virrigt. Själv var jag antagliigen kär i Erik vid den här tiden... Suck... Någon gång hr i krokarn fick jag "Min" katt Rambo - världens bästa katt!!!

För 25 år sedan - då var jag tio år, gick på Svandammsskolan. Flera av mina klasskompisar var dagbarn hemma hos oss. Vi hade kul mest hela tiden vad jag kan komma ihåg. Sonja var min fröken, hon hade brun gymnastikdräkt med skärp i midjan. Världens bästa fröken!!

För 30 år sedan - var jag fem år och gick på lekis. Mamma var dagmamma. På vägen hem från lekis kunde jag inte gå bredvid dom andra för då skrattade jag så jag kissade på mig. Vi bodde på Ugglestigen som resten av alla kompisar. Hängde med May, kusinen Per, Åsa, dagbarnen och alla de andra kidsen på gatan!

För 35 år sedan - föddes jag!

Nu utmanar jag
Cecilia
Storasyster Anna
Junitjej

Jag har antagit utmaningen!
http://junitjej.blogg.se/1206171772_m.html

2008-03-22 - 09:00:21

Kul.. :-)

2008-03-24 - 20:11:53
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo