Full fart!

Jaha, sitter här 23.29 och är slut efter dagens äventyr! Morgonen började med tre hysteriskt trötta barn som inte ville gå upp ur sängarna. Till slut kom vi iväg. På jobbet var det intensivt som vanligt och mcyket  göraklart-hets, tråkigt att ha en massa måsten hela tiden.

Dagis stängde tidigt trots att dom hade planeringsdag i fredags. Hämtade barnen och tog oss sedan hem. Ebba var redan hemma och hade gått ut med någon hund. Vi käkade glass när Leo kom förbi och blev inbjuden med mamma och lillebror, sen kom Hulda med mamma och vips var vi tio glassätare.

Solen sken och då måste man ju grilla. Leos familj bev inbjudna att grilla eftersom vi ändå skulle tända grillen - vi plockade ihop hamburgare me tillbehör från båda hemmen och kkade god middag - hamburgare med färskpotatis!?! Tom efterätt - glass - igen - blev det! Trevligt trevligt. Sen den obligatoriska fotbollsstunden i parken för pappor och barn! Sen tvinga in barnen för att sova trots att dom hävdar att dom inte är trötta alls.

Jesper fick storhandla, jag tvättar fanatiskt för att kunna packa imorgon. NU!!! Klockan 23 har vi satt oss för att dega, snart ska jag sova!!! Morgondagen blir inte mindre intensiv!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo