tisdag

Igår var jag ledig efter att ha jobbat i lördags. Det var Katarina Norra dagen och vi hade en utställning om kroppen. Vi fick faktiskt massor av beröm från alla möjliga håll och det var kul! Idag kom en annan lärare på skolan och sa att det var det mest inspirerande hon sett på länge... Tack snälla! Det var kul att föra det vidare till eleverna idag även om dom hellre ville prata om spöktunneln som åk 6 hade ordnat... Jaja! Vad är väl en fin utställning jämfört med en spöktunnel?

Denna vecka är det barnboksvecka och på fredag är det Astrids 101-årsdag. Idag har jag med hjälp av föräldrars bidrag visat barnen en hög med olika spunkar. Barnen har fått fundera ut vad de mystiska föremålen är för något och gjort en instruktion till hur man använder dem - fantiserat alltså. På fredag ska jag avslöja vad det är för något i verkligheten - men jag vet inte själv, får fråga föräldrarna. Vi ska också ha tipspromenad kring böcker med bokpriser som lottas ut bland alla som deltar. Sen ska vi prata om någon författare och ha bokmärkesverkstad. Ska bli kul!

Jag håller också på att göra en adventskalender till skolan. Alla barn har skrivit snälla saker om barnen i sin mentorgrupp. Jag sammanställer och så får man ett fint brev med sina positiva egenskaper i. Blev jätteuppskattat på 6-års så vi gör en repris.

En elev ska sluta vilket känns jättetråkigt. En annan elev ska börja, kul!

Nu ska jag som vanligt jobba. Jesper har fått sin nya mobil på posten idag så han är busy!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo