Kontakt med det förflutna

Vad märkligt det kan vara ibland!!
På Skansen igår (började med att Tyra kom bort och melker fick ett getingstick...) så träffade jag gamla vänner från öppna förskolan i Hammarbyhöjden, väldigt kul!! Sen sprang jag på en före detta arbetskamrat, väldigt kul!!
Sa hej till en nuvarande jobbarkompis, såg två elever och en tjej från min maillista.
Idag på bussen till jobbet träffar jag en gammal klasskompis som visar sig bo typ granne med Ebbas skola. Han berättar att en hel del Nynäshamnare flyttat till området.
Idag på min rast fick jag för mig att kolla om jag hade en gammal kompis mobilnummer kvar i mobilen, tänkte höra av mig, på vägen hem träffar jag hennes man (eller sambo?).

Idag när jag kommer hem har jag fått mail från Holland. När jag var utbytesstudent 89/90 så var vi en svensk, en holländsk, en islännning och en från venezuela. Jag googlade på den holländska tjejens namn och hittade hennes hemsida och nu har hon svarat!! Vi tågluffade ihop i fem veckor sommaren efter att vi varit i USA. Så kul att "prata" igen och vad olika liv vi "fått". Hon har valt bort barn för resor och äventyr och jag har valt barn (för att leva i ett ständigt äventyr?????)

Sen kom ett annat mail från en gammal kompis som jag råkade hitta adressen till när jag surfade på sbi. Hon svarade idag också och hade ju bott här i knutarna precis. Vad märkligt det är ibland.

NU vill barnen att jag är roligare än så här så okej då!!
May

Så roligt att läsa om sig här på din blogg:) Vi gör som vi bestämde, vi ses på höstlovet! Men jag skulle ju vilja hinna ses innan, typ kanske utan barnen också! Fast jag inser att det nog är rätt svårt att få till det...kram

2008-09-08 - 08:13:06








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo