Diverse

Uuuhhh nu går tiden så där fort så att man inte har lust att blogga. Vi har haft en bra helg med superväder. Igår var jag, Ebba och Tyra i Aspuddsparken, det var vårmarknad eller vad det kallades. Ebba och Nickan jobbade en stund. Tyra red två gånger och lekte, vi grillade korv och fikade och hade det soft.

Melker och Jesper åkte dubbeldäckarbussen från Spårvägsmuseet och var sen in på museet.

Tyra hann leka med vår granne Leo en stund, sen gick han hem för att dom skulle ha gäster. plötsligt hittar jag dock en Leo i vår hall alldeles tyst. Han hävdade att mamma och pappa visste att han var hemma hos oss men  njaeee så var det inte riktigt. Det slutade med att gästernas barn kom in till oss också eftersom det är en dagiskompis till Melker och Tyra. Full fart tills en av dom slog sig.

Idag skulle vi gå till vårt klätterberg och hade packat en minimatsäck. Då dök Nickan, Jonte och Lovisa upp och vi gick allihop. Barnen lekte och tjafsade om vart annat som vanligt men vädret var härligt och vitsipporna och blåsippona fantastiska!!!

Sen var det kalas för Melker och Tyras del hos en dagiskompis. Ebba var på ridning för första gången på en evighet. Nya föl och ny hundvalp!! Jag vill också se!!

Efter kalaset hamnade vi i en lekpark. Dit kom Jonte. Vi delade på en pizza i parken och åkte hem vid 18-tiden. Bad för alla genomskitiga ungar. Jesper fick handla och nu sitter jag här. Nu duscha sova!















T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo