Påsklov

Denna vecka har det varit lite mer fart än förra. Då varju alla barn sjuka och bedrövliga. Nu är vi fria från feber och hosta men istället har Ebba opererat bort sin stora leverfläck. Den satt ju lite tokigt till, smalbenet, där det inte är så mycket skinn att "lappa" med så nu ska hon vara försiktig i tre veckor tills stygnen ska bort. Jag skaffade mig någon slags streptokocker i form av kli, svid och varsvullnader mellan och under tårna. Very nice, äter penicillin och det har blivit bättre!

I söndags kom Pia hit med sina två barn Oskar och Sofia. Dom bor vanligtvis i Onsala utanför Göteborg. Vi besökte Tekniska museet på måndagen och Skansen på tisdagen. Jättemysigt! Cathrin från jobbet var här och käkade och babblade med oss en kväll - gööörmysigt! På onsdagen åkte dom hem och jag haltade upp till doktorn med foten. Tur att vi han med Skansen och allt innen foten blev knasig!

På Skärtorsdagen var det små påskkärringar här. De fick sällskap av Ebba och Nicole som var lite halvt utklädda, det var ju i pinsammaste laget att gå påskkärring men vad gör man inte för lite godis... Dom tog med en av kaninerna som påskhare också! På kvällen åt vi middag tillsammans med Nickans familj.




Lägg märke till det snygga röda förklädet jag skapade på ca en minut. Fleece är en otroligt bra uppfinning, går att använda till en massa saker...

På långfredagen fixade vi på uteplatsen, var till vårt klätterberg, grillade och satt UTE och käkade i värmen (not). Barnen ville asbolut sitta ute för det var ju SÅÅÅ varmt. På kvällen kom grannarna över och drack lite öl.


Ebba och Twix


Hopp!



Idag är det påskafton och det blev lite påskägg. Tyra vaknade på sitt bästa humör, gapade och skrek, slogs och retades hela tiden. Det slutade med att hon inte fick följa med och titta på kusin Max fotbollsturnering. Hur lär man henne att lyssna, help us?!?!?!?!? Till slut kunde hon sitta ner och lyssna och då kunde resten av familjen komma efter till Hammarbyhöjden där fotbollsturneringen pågick. Melker och jag åkte bussen i förväg.

Melker och jag gick upp på toppen av Hammarbybacken. Kanske därför mina tår känns sämre nu på kvällen...

Det slutade med att Anna, Thomas, Moa och Max åt grillmiddag med oss. Trevligt trevligt!

Nu e de dax å duscha!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo