En klassiker

Igår var jag och småbarnen på Naturhistoriska och Tyra gör en riktig klassiker. Vi kommer till det gigantiska mammutskelettet. Dom frågar vad det är -En mammut. Tyra frågar -Men var är pappaskelettet då? Är det inte hur roligt som helst. Jag trodde ju bara att det var en gammal ordvits men så säger ungen precis så... Knasboll. Naturhistoriska är ju ett märkligt ställe, häftig lokal, häftiga skelett men i ärlighetens namn, är det så kul?? Melker och Tyra tyckte nog det. Jag vill ju gå på Cosmonova om jag åker dit men M och T är för små än, ögonen räcker inte riktigt till. Next time, det lär nämligen dröja innan jag åker dit igen.

På lördagen var vi på bibblan och låna dinosaurieböcker och några till :-)) Jag har nog Stockholms längsta lånekvitto, ca 50 böcker är alltid i mitt klassrum eller här hemma. Bibliotek är fantastiska och det är ett under att det är gratis än.

Här hemma går det framåt med myrsteg. Nu har vi fått upp en spegel i hallen. Beståhyllan på IKEA har varit slut i en månad snart och det verkar inte vara några på gång heller, suck!!! Ebba har fått belysning i sitt rum idag och bokhyllorna är på plats.

I väntan på Jesper fick barnen baka idag. Självklart kunde man inte välja en sak... Tyra ville göra chokladbollar, Ebba kladdkaka och Melker äppel/kanelmuffins. Tyra kunde baske mig nästan knåda ihop smeten själv, företagsam som hon är. Ännu smartare var ju att bara äta smeten och slippa rulla bollar...

Det var smart tänkt ända tills hon blev hostig på kvällen när hon somnat. Tyra har extremt lätt att kräkas, säger inte mer än så...

Gonatt!!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo