Snart dags för det inrutade livet

I morgon börjar allvaret igen och jag fasar för just morgonen. Hur ska vi få upp oss själva OCH alla barnen, hålla dom vid någorlunda gott humör, få iväg dom små till dagis och oss till jobbet? Fattar inte hur dets ka gå till! Skulle vara ett plus i kanten att komma i tid till samlingen i aulan också... Hmmm! Ebba är ledig och ska vara själv hemma. Mormor kommer dock någon gång under dagen och hämtar dessutom småbarnen, tack snälla!

Tyra spenderade helgen i Nynärhamn och morfar testade sin nya kamera, åhh vad jag är svundsjuk, vill också ha en! Här är några bilder på Tyra som han tagit. Typiska Tyragriamser!









Nu ska jag hämta jullådorna för julen ska uuuuuuuuuuttt!! Och enligt alla inredningsbloggar så är det vita blommor som ska in nu - typ krokus, så det är väl bara att införskaffa det fram till alla hjärtans dag, då ska man säkert byta ut dom mot röda rosor eller så, eller hur! Jag är sjukt fast i en hel drös av inredningsbloggar men fattar inte vad människorna jobbar med och vad dom får pengar ifrån... Själv får jag var nöjd med att barnrummet är ommöblerat med en helvägg av IKEAs Trofast-hyllor med vita backar. Vi har fått belysning vid min datorbänk och i barnens rum, ny hallmöbel och snart även belysning där - halleluja!  Snart kommer vår bokhylla in på IKEA också!

Jullådorna var det...

Foton på inköpen :-) ????? Nyfiken...ni är så duktiga på sånt där....

Vi håller på och försöker få till det här hemma men det ser fortfarande inte ut som i alla inredningsbloggar...hur gör man??? Vill också ha fiiint!! Iofs inte så lätt med en man som är så bakåtsträvande och allergisk mot nytänkande = Norrlänning...hehe. Hans fel.

2009-01-06 - 20:24:57








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo