Söndag

Muntrar upp mig med att konstatera att det bara är 80 dagar kvar tills vi åker till Italien, jiiihuuuuu! Det betyder att det bara är 80 dagar kvar till sommarlovet, vara 43 arbetsdagar med elever och sen 5 dagar utan elever. Med reservation för felräkningar. Det betyder att det är 32 dagar ledigt fram till sommarlovet. Låter lagom jobbigt!

I övrigt är vi krassliga här hemma. Melker har hög feber och kruppig hosta, klagar på magont. Ebba och jag har halsbränna/ont i halsen och dåliga magar. Tyra är snorig och risig i magen. Boring boring!

Tömde kameran och fick syn på denna bild. En vanlig dag när vi kom hem från dagis... Man får välja om man ska skratta eller gråta... Det var tack och lov några extra barn som var med och kokade denna soppa! Det värsta är det som ligger under soppan, allt grus, extrema mängder!


Hittade ännu en bild på Tyra... Piffug och fin med lera på kinderna och gammal ansiktsmålning. Till det hårband som en Björn Borg-wannabe


Och här är Twix och Bounty (enligt Tyra heter dom Blixt och Bom)


Nä nu ska jag ställa om klockorna. har funderat länge på vad en dagisfröken menade när hon sa att det är sååå skönt när man får sova en timme extra när det blir sommartid. Hur tänkte hon?? Hon fortsatte nämligen med att säga att det är ju sååå jobbigt på hösten när man får en timme mindre sovtid. Ehhh tvärtom är det ju! Jaja! Hoppas hon kommer i tid till jobbet imorgon!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo