Hur kan det vara så svårt...

att ta sig tid att skriva lite varje dag? Dagens viktigaste händelse är nog löneförhandling! Min skolledare kom in i klassrummet och sa att vi hinner nog träffas en stund, om en kvart och förhandla. Pang bom så ska man ställa in sig på det, mitt i en extremt rörig lektion med IT-ansvarig i klassrummet samtidigt som alla barn jobbar med olika saker samtidigt som jag ville hitta mikrofoner samtidigt som allt annat ska hända som vanligt. Till slut får jag ropa kl 14.30 -Dags att plocka ihop!!! Till svar får man -NEEJJJ!! Märkligt kl 14.30 på eftermiddagen men trevligt.

Löneförhandlingen gick oväntat bra och enkelt och på fem minuter så fick jag ett rejält lönelyft!! Hurra!! 5,5% mer tjoho!

Nu var det sovdags kom Jesper på!

Godnatt!!

Petra; Näckrosen är köpt på CITYGROSS, i två pack, kostade ca 25 kr. :) Hoppas du har Citygross i närheten. :) Tack, kul att du tycker om sakerna. :)



Ha en fin Söndag!

2009-05-10 - 09:20:43

Petra; Nämen det är ju toppen! Då får du kila dit och kolla. Hoppas dom finns på "ditt" Citygross också. :) Jag tycker om att gå och kika i den affären. Finns mycket fint och billigt till hemmet och trädgården. :) Åh, nu blir jag sugen på att åka till Citygross! :)

2009-05-10 - 10:06:07








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo