Kalas

Idag var det dags för kalas. Melker och Tyra hade bjudit hela sin avdelning och några till. Till slut var det 18 barn som dök upp och det räckte gott och väl. När de första gästerna dök upp blev Tyra vild och galen och började springa runt och härja och drog med sig alla andra. Hon var dagen till ära klädd i racerbilförarpyjamas - ursnyggt. Ärvd av någon kusin, urtvättad och snygg men om man ska blir racerförare när man blir stor så är det ju det man vill klä ut sig till! Melker följde samma spår, tog på sig en urtvättad tröja ärvd av kusinerna, roliga är dom!! Alla barn satte sig till bords och vips blev det superlugnt och alla käkade glass med tillbehör. Sen fick man pengar, låtsas, och kiosken öppnade. Där kunde man handla olika saker, popcorn, kakor osv.

Efter två timmars härjande var kalaset slut. Jesper och Ebba åkte till stallet. Jag städade i två timmar och sen släpade vi hem alla fina paket - otroligt vilka presenter barnen fick!! Tyra försvann ut med vår granne och Melker lekte med Jonte. jag försökte packa upp.

På kvällen grillade vi och Jonte Nicole och EvaLena åt middag här, trevligt och gott!

På fyra dagar har vi kastat runt dygnet totalt för hela familjen. Ebba  har varit uppe till 00.30. Melker har vaknat på natten i två dygn nu med öronvärk. Han får inte bada när han är snorig i fortsättningen eftersom han spenderar så mycket tid med öronen under vatten. Han badar på ett märkligt sätt, han ligger och flyter på rygg och så låter han huvudet sjunka ner så att han har vatten över ögonen, bara näsan ovanför ytan, sen kan han ligga så - länge! Skumt! Tyra vägrade somna idag och jag blev galen! Ska bara, ska bara ska bara! Hur ska det gå i sommar med dygnsrytmen??? Hmmm!?!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och hoppas på att få gå till jobbet imorgon. Morgonen lär bli intessant, supertrötta barn!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo