fredag igen

Snart har en tolftedel av året redan gått. Om man tänker på hur snabbt januari gått så inser man att det snart är sommar och just nu känns det väldigt lockande! Då skulle terminen vara slut vilket innebär flytt och nystart i förskoleklassen på jobbet. Älskar klassen jag har nu men sista terminen är som ett avslutningsrace. Det är jobbigt men skönt att rensa, flytta, komma till nya lokaler och tänka nytt.

Vi fortsätter med Cambridgemilkshakarna och just nu har jag gåt ifrån barnen som äter nån slags brunch med såna där minibaguetter som man värmer i ugnen. Luktar nybakt bröd och det är hemskt. Jag sitter här med mitt första glas vatten för dagen, bara nio kvar sedan. Vis av erfarenhet vet jag vad som händer om jag inte dricker hysteriskt mycket vatten...

Vi har nu varit hemma i tre dagar med nån märklig halsåkomma på Tyra, jättetjock och grumlig i halsen men pigg som en mört. Nu idag blev Ebba hemma efter att ha blivit extremt risig i magen igår kväll. Om Ebba är hemma så kanske jag kan ta mig ut på prommis med Paris sen och få luft. Det har varit so nice att komma ut på kvällen efter hemmadagar med barnen! Tack hunden!!

På vårt dagis är det kaos utan dess like, inte bara all personal har slutat utan nu även förskolechefen. Det klantas till en massa saker i onödan och helt enkelt riktigt kaos. På det kom beskedet att Melker kanske inte alls får gå i den skolan vi tänkt, de kommer ha överfullt... Besked får man i maj!!! Och kommer Melker in så är det inte säkert att Tyra kommer in nästa år... Återigen konstaterar man att livet SKA INTE vara lätt. Lite krångel ska förgylla vardagen. Hamnar han i tex Fruängens skola så har jag en makalös hämtningsrunda framför mig... well well cykelställ, nu städa köket innan vår kära Paris gör det!


Denna bild är tagen för ett år sedan när vi gjorde om i hallen... Tror jag går och städar hallen... Ser inte riktigt ut så idag om jag går och tittar!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo