Lite bilder

Har orkat tömma min mobil på bilder!

Första bilden är på en kanna som någon lämnat i trappuppgången. Det har skapats en slags gratis loppis ovanpå brevinkasten. Man ställer ut grejer där så att folk kan ta dem. Jag kärade ner mig i kannan när jag öppnade vår ytterdörr (bor ju mittemot brevinkasten) och kunde nästan inte gå ut med hunden för jag tänkte att någon skulle ta den. Men den var kvar. Jag kan inte bestämma mig om den är fin eller inte men den är gigantisk, dessvärre lite trasig men skulle vara fin med lupiner i... Som den där stora kanan på loppisen i Vimmerby som nu bor hos Chatarina i Sillsta. Den var finare form på men denna är lika stor. Den får bo hos oss nu så kan givaren snegla in på den genom våra fönster.




Nästa bild är på en sänggavel som jag också kärat ner mig i. Vi var och tittade på tapeter hos Björklund & Wingqvist i Bromma (rekommenderas! Måleributiken i Alvik har fått en konkurrent och bättre än Björklund & Wingqvists andra affär i stan, lugnare och större) och där mitt bland tapeterna så fanns denna fina sänggavel. Här har dom dock ställt en säng på fel ledd framför så att det ser ut som en soffa. Och den ser inte lika fin ut som den är på riktigt. Och dyr var den också såklart! Vill ha i alla fall!



En tapet som var mycket finare i verkligeheten av Jocelyn Warner...



En lampa som jag smygfotade på Plan Ett som jag tänkte att vi måste härma och göra en i hönsnät på jobbet. Kan sätta fast mina fjärilar i den. Det ligger ett gäng och skräpar i skåpet i klassrummet. Blir ju superkul till påsk förresten och låta några kreativa barn eller väldigt pysselsugna vuxna (kanske jag?) tillverka lite fåglar (menar kycklingar), och så på med lite fjädrar, klart! Hmm tar med mig en lampmojäng på måndag så kan vi sätta i gång hahaha! Christina, vänta på mig om du läser detta!!



Sen vår söta grävmaskin! Häromdagen när det töade så förvandlades Paris till grävmaskin, precis överallt skulle det grävas...





Sen var det slut på bilder men inte på djupa tankar! Tyras sista fråga innan hon skulle sova var: Vad händer när livets dagar är slut?

Tål att tänkas på!









T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo