Stökiga barn, cykling och Saga

Japp, morgonen började med att Ebba skulle till Uppsala på kaninhoppning. Jesper skjutsade och fördrev sedan dagen downtown Uppsala. På vägen hem hämtade de hem en valp från Camilla som äger Paris (vi är ju fodervärdar). Saga heter hon och är 6 månader. Nästan fullvuxen men väldigt valpsöt ändå på nåt sätt. Paris ser ut som en riktig lufs bredvid henne.

Tyra vaknade på en konstig sida och var glad omväxlat med grinig. Vi följde Melker bort till fotbollen. Tog med kompisen Hulda. Tyra blev dock sur för allt som hände sen. Hulda hoppade längre än henne i längdhoppsgropen och då var jag en puckomamma, Hulda gjorde det, Hulda gjorde det osv. Tyra själv däremot hon var fröken korrekt herself. Sen kom vi hem och då förbjöd puckomamma de två tanterna Hulda och Tyra att leka mer. De fick dela på sig!

Sen lunch vilket behövdes! Sen kom mormor och morfar förbi en stund efter ett IKEA-besök. Sen kom Tyras kompis Lina hit och då övergick surheten till överdriven glädje med bara skrik och skrik och skrikskratt. Tyyyyst, gå uuuuut! Kände mig som en riktig tjatkärring, usch.

Vi gick iväg till Vippan-parken där de fick härja av sig. Jesper ringde och berättade att Melker börjat cykla, jiiihaaaa! Ett bekymmer mindre. Han har vägrat prova, nu gjorde han det och vips så gick det ju.

Kylskåpet tomt som vanligt, handling, matlagning, grillade hamburgare. Sen var barnen ute och lekte fram till 20.30, massor av myggor. Somrigt! Tvångsbad och tvångsdusch av barn och sen vid 22.30 ca så VILLE dom gå och lägga sig. Sen var Ebba och jag ute med hundarna. Idag var det 7 grodor ute och hoppade.

Tack och lov att vi inte ska upp till dagis och skola imorgon, det är ju loooov!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo