Hysteriskt

Jag satte mig precis ner vid köksbordet för att ta det lugnt en liten stund. Fick syn på adventsljusstaken och inser att inte ens den har vi hunnit med i år... Nu fick jag tända tre lika långa ljus och sen får jag väl släcka dem i olika omgångar för att få en tjusig "backe"...

Jag satte mig ner för att ta det lugnt efter en hysterisk dag med magsjuk hund. Vet inte hur många gånger jag sprungit ut med henne - sprungit på riktigt för att hinna till skogen innan det är för sent... Say no more. Hon slaktade två soppåsar igår och är verkligen magsjuk!! har kokat risgegga och lite kyckling till henne - risgeggan ska ju vara stoppande...

Sen har inte bara dagen varit hysterisk utan hela veckan med barn som hostar oavbrutet. Melker var så illa däran i onsdags morse så vi fick åka till akuten. Han hade svårt att andas efter en natt av krupphosta. Vi satt upp hela natten med fönsteret öppet men det blev aldrig bättre, inte förrän vi åkte iväg till akuten, då släppte det. Vi var helt ensamma i väntrummet på akuten - magiskt!

Senaste månaden, terminen och året kan väl också sammanfattas som hysteriskt, det är aldrig lugnt någon gång. Idag har dock varit en långsam dag, vi gick upp skittdigt för att Ebba skulle till Berga på kaninhoppning. En extremt munter Ebba gick motvilligt upp och var så seg att hon kom 40 minuter senare än planerat... Melker och tyra tog sovmorgon efter en någorlunda hostfri natt och vaknade ca 9.30. Sen har vi sovit lite hit och dit hela dagen jag och Jesper, sprungit ut med hunden, segat i allmänhet, köpte thaimat för att slippa laga mat och så ut med hunden igen och ige och igen. Väldigt typiskt att hon ska bli dålig eftersom jag och Jesper planerat att köpa alla julklappar imorgon. jag är ledig imorogn eftersom vi hade knorradagen i lördags.

Tyra var vädligt rolig idag när hon satt inne på Ebbas rum och ropade på mig om och om igen. När jag till slut kom dit tar hon hundklickern och klickar och säger Bra mamma, du gjorde rätt! hahahaha!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo