Minimello osv

Tyra pysselmaja har annonserat att "imorgon smäller det!" för då är det hennes eget minimello som går av stapeln. Hon har skrivit låtar och gjort artisterna.


Kolla mikrofonen!


Denne figur heter Herman och har rakat av allt hår.


Är det Jedwards som är bakgrundsdansare??När vi var inne på ÖB idag i Skärholmen så såg Tyra plastgerbera och hon bara MÅSTE ha två stycken, det var bara så. Antagligen så är det något som ingår i någon plan eller något hon sett på Philofix på tv. Jag förstår henne precis för jag var/är likadan. Vissa grejer är väldigt bra-att-ha-grejer!! Hursomhelst dom står inne på hennes rum och blir säkert förvandlade till något snart!

Imorgon lämnar vi vår bil till försäljning. Leasingavtalet går ut och vår nya bil kommer inte förrän om en månad. Lite vemodigt, larvigt som attan men ändå, den har följt med till Italien och allt. Jesper och jag började prata om att åka ner i år igen men vi borde ju lägga alla pengar på nya lägenheten. Barnen är klokare än oss. Vi frågade vad vi skulle göra i sommar -Stanna hemma. -Flytta in. Alternativt bara åka ner till Europapark i några dagar.  Jaja, det mest intressanta blir att vara utan bil under en månad!! Vi fuskar och hyr första helgen, Melker har fyra dagar med fotbollscup och Ebba ska vara på Kistamässan under samma dagar.

Nä nu blev klockan 2.30 och det kanske är läge att sooooova!!!!

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo