21 juni tisdag

Idag var det sovmorgon och sen lite lunch och sen tandläkaren för allihop. Jag fick bli sist ut för jag skulle dra ut min trasiga tand där bara roten var kvar. Jag frågade hur hon skulle göra egentligen eftersom det inte fanns nåt att greppa tag i. Jo, jag förösker dela den i två delar och sen bända upp den ena och sen dra. Går den i bitar får jag skicka dig vidare men jag tror inte att det ska behövas. Ah, varför frågade jag för!! Det var inte så nice men det gick mycket snabbare än vad tandläkaren hade trott och jag var väldigt tålig tyckte hon... Nu fyra timmar senare släppte bedövningen och det känns lite men ändå väldigt lite.

När jag var ute med Paris träffade jag Caruso från grannporten och nu har dom lilla Saga hemma som vi hade i påskas (våra hundar är från samma uppfödare). Jag undrar om hon inte kom ihåg mej en aning för hon stod och tryckte sig så mysigt mot mig. Hon är otroligt söt. Vi hade besök av en annan otroligt söt hund, en dalmatinervalp som är galen i Paris. Hon har lärt sig var Paris bor och rymde från sin matte in på vår uteplats. Otroligt söt!

Ebba är på kaninhoppning i Täby, har åkt själv kommunalt med kompisar. Tänk vad skönt att hon är så stor att hon fixar det!

Nu kom Melkers kompis så nu är det wii-party i vardagsrummet.

I övrigt har det åskat, blixtrat och tokregnat idag. Lånat en massa barnböcker på bibblan hann vi också med!

hej!!

när jag googlade efter pippidockor som jag tänkt ge min dotter när hon fyller i augusti och hittade en bild på de jättefina pippidockor som ni har - var har du köpt dessa?????? det är precis såna jag letat efter men inte hittat på internet. jag vill inte ha de vanliga astrid lindgrens pippidockor som säljs överallt. hoppas du kan hjälpa mig!!!!!!

mvh karin

2011-06-29 - 22:38:18

AJ, det lät inge vidare det där!!

och neeej jag är inte aaalls avis på att ni ska till italien i en månad.. (ÅÅÅH!!!!)

;) vart i italien? tell me!

2011-07-13 - 11:31:31








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo