blogga bör man

ja man bör faktiskt blogga regelbundet. Det är otroligt kul och bra att ibland gå tillbaka och läsa hur det var för något år sedan. Jo det var sjuka barn, grus i hallen, 1000 saker för mycket att göra redan då, det är inget som plötsligt ramlat över oss. För två år sedan längtade vi efter resan till italien, hade sjuka barn och jag skrev omdömen inför utvecklingssamtalen och det är verkligen EXAKT samma just nu. Melker hostar, Tyra äter penicillin för halsfluss, vi planerar vår resa till Italien sent om nätterna och däremellan så skriver jag något omdöme då och då.

Paris löper, grannhunden löper och i onsdags var vi hundvakt åt Paris favoritkompis Caruso, det var dagen innen vi visste att hon löpte. han var helt galen här hemma, gnydde, skällde, hoppade på paris hela tiden och var allmänt olycklig. Till slut fick jag dela av lägenheten med hjälp av kompostgaller så att dom kunde vila en stund.

Ebba bytte skola efter lovet och verkar jättenöjd med Kunskapsskolan. Hoppas det håller i sig nu. Tyra har fått plats på samma skola som Melker, puh!!

Nu segar min internetuppkoppling ihop så jag intar soffan och somnar istället. Jesper är medvetslös i sovrummet ovanpå överkastet på min del av sängen. Svårväckt var förnamnet men det gör inget, det är extremt nice att somna på soffan. Och Paris blir glad, då kan hon trängas med sin matte eller åtminstone ligga i soffan bredvid. Sen när Melker börjar hosta vid 2.30 så är jag redan på plats i soffan där vi brukar hamna tills hostan lägger sig. Natti natti!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo