Jag bloggar!!!!!!

Idag kände jag att jag måste återuppta bloggen igen. Det är ju faktiskt hysteriskt kul att backa några år i tiden då och då och läsa vad man gjorde på den gamla goda tiden. Även om jag skriver om egentligen ingenting.

Jag har precis kommit hem från en 24-timmarskryssning till Åbo med barnen. Ett äventyr... Det började igår morse 6.30 när Tyra plötsligt gråter hysteriskt och inte alls vill åka på kryssning längre. (Nervös) Sen när jesper släptt av oss vid Vikingterminalen och vi har kommit ombord så är hon eld och lågor. Vi går till hytten och Tyra konstaterar att det är världens bästa hotell vi hamnat på och stegen upp till överslafarna är hysteriskt kul.

Frukostbuffé med barn som sitter vid bordet och äter, mycket kakor och vattenmelon men ändå. De kan hämta själva, en del i alla fall. Sen är det dags för fåniga och mindre fåniga tävlingar och uppträdanden som Viking Line ordnar och som pedagog rodnar man inombords åt deras tafatta försök att egangera barnen i sin cirkusskola, mina barn sitter på sidan om och undrar när hela grejen ska börja egentligen... Tyra undrar också (efter ett tag på båten) när kryssningen börjar egentligen och jag funderar ännu på vad hon egentligen tänkte att en kryssning var.

Vi hann med bingo (Melker vann första pris) och lite barndisco (ca max fyra barn på dansgolvet varav Tyra och Melker var två) innan det var buffédags och återigen sitter barnen vid bordet, går och hämtar mer osv så att vi till slut nästan är sist i lokalen - otroligt men sant!

Fler aktiviteter och höjdpunkten på eftermiddagen/kvällen var nog att vi övertalade Tyra att vara med i Wii-bowling-tävlingen och vann!!! Strike, spärr och strike. Godis och läsk och chips i baren var priset.

Vid 23-23.30 var det sovdags och des må knoppade in menjag och Ebba vred oss läääänge.

Nu är vi hemma och alla är slöa, Ebba har somnat och de andra sitter vid dator och tv. Jag har varit ute med parisgrisen och drömmande gått förbi vår blivande lägenhet. Den finns inte ens, bara våningen under men man kan se hur det går med bygget av grannhuset och längta. Nu ska jag städa bort frukosten, sova en stund tror jag, lägga Ebbas dator på posten, rensa i småbarnens rum (om jag börjar nu kanske det är  klart när vi flyttar i maj 2012...)

Just det, vi har sportlov!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo