inredningsbloggar...

Jag läser inredningsblogg efter inredningsblogg och ibland blir jag otroligt full i skratt. Just nu bloggas det om vårkänslor OCH MÅRBACKAPELARGONER. Nu är alla sugna på mårbackapelargoner och alla håller på och leker husmödrar delux och tar sticklingar. Sånt som jag roade mig med när jag 10-12 år och skulle bli florist.

Varför måste alla göra exakt samma lika, för nåt år sen var det ranunkel som var the shit men nu är den tiden förbi. Tyra är den trendiga här hemma för hennes pelargon har överlevt vintern, kanske är en mårbacka, jag har faktiskt inte lagt det på minnet - hur det nu är möjligt???

I övrigt är det utrensing av barnrum som pågår, tanken är att småbarnssakerna nu ryker och loftsängar med skrivbord under kommer in. ag rensar och rensar men ingen skillnad blir det. Idag har ne hel sopsäck fyllts ordentligt med bara skräp, en sån där megabrontosäck från gekås är fylld med leksaker som ska bort, en sopsäck fylld med några av alla gosesdjur - men det märks verkligen inte. Får fortsätta nästa helg.

Jag har också lekt husmoder och bakat semlor, fantastiskt goda blev dom - superfluffiga och superfärska.

Imorgon är det jobbet igen och faktum är att den här gången känns det faktiskt helt okej att jobba efter lovet. Har varit segt men nu börjar det kännas lika roligt som vanligt igen!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo