Blandat


Denna coola diskborste har jag fått av min mamma, Tyra var med och valde den för den liknar Olle i Idol. Om ni blir sugna på att skaffa en så kommer den från Lagerhaus.

Idag har vi varit på hockey på Hovet. Seger för DIF med 3-0 mot Timrå. Många intressanta ramsor att lyssna på då vi satt granne med klacken.

Höstlovet är snart slut och jag känner inte alls att jag varit ledig. Vi har haft söta lilla Pyssla här under veckan. Tyvärr kissade hon inne av någon anledning och det blir en stress att hela tiden oroa sig för att det ska komma kiss någonstans. Men hon avr otroligt go. När vi klappade för mycket på Paris började hon morra och liksom lyfte bort våra händer med munnen.

I måndags var vi på Katarina Södra för LPP-jobb och det somär kul är att träffa lärare från de andra skolorna. LPP-jobbet var också bra denna gång. Tisdagen spenderade jag på Skolforum vilket var sådär i år men Pia kom upp från Göteborg och det var superkul! Ondagen hade vi en bra föreläsning på förmiddagen. På eftermiddagen var det lite blandat men bra. Bra dagar helt enkelt.

Torsdag hade jag och TYra och Melker filmmys. Eller vi försökte men två hundar välte ut glas, försökte ta vårt mys, det plingade på dörren och filmen hoppade hit och dit...

Fredagen - bad i Västertorp. Och vips var lovet slut!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo