Tomten

Våra barn brukar alltid få paketkalender men i år har jag bara inte hunnit med. Jag försökte prata med Tyra om det när vi gick till lekparken igår. Jag säger rakt ut att jag vet inte om jag hinner fixa en paketkalender. Hon svarar -men det gör väl tomten? Shit pommes frites!! Trodde väl aldrig att hon faktiskt tror att det är tomten som hängt upp paketen på riktigt, det har vi ju mest sagt på skoj. Knasfia!!! Sen när jag pratar i telefon en lång stund skriver hon en lapp till mig eftersom jag aldrig hade tid att lyssna. På den stod det "om du ser tomten, kan du fota honom då? Plic!" (Please)

Idag har jag haft med mig Melker till jobbet eftersom hans skola hade studiedag. Tyra ville vara på fritids. Melker är så otroligt uppochner i humöret just nu och jag tycker det är otroligt jobbigt och blir galen på detta och på  honom av och till. Dessvärre blir man lika barnslig själv ibland för att det inte går att nå honom! Fattar inte vad det är som spökar!

Nu är det fotbollsgala för hela slanten. Ska bli mycket intressant att se reaktionen när vi måste bryta mitt i för nattning. har förberett detta hela dagen och har fått löften om att det inte ska bli bråk. Hoppas det håller i sig!

I skolan har min snälla kollega sett till att smartboarden kommit upp och att den fungerar. Hurra! Lite knasigt blir det när projektorn sitter så långt ifrån eftersom man då skymmer lampan och därmed gör skugga på smartboarden... Jajaja, nu går det att använda i alla fall!!!

Nu ska jag börja preparera för nattning. Wish me luck!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo