Trött fredag

De flesta dagar är rätt intensiva men vissa är värre än de andra och idag vet jag inte vad som hände.

Jesper åkte iväg tidigt för att lämna in bilen som skulle fixas. Vi kom upp i tid så vi hann klä ut och häxsminka Tyra som skulle ha spökfest på skolan. Hulda kom hit och jag och barnen promenerade/sparkcyklade till skolan. Häxhattarna for självklart av så jag fick bära kvastar, hattar och kläder i en enda röra. Då kom vi på att väskorna blivit kvar hemma med läsläxa och frukt och hela klabbet. Jaja, det fick gå ändå!

När vi kom fram så var jag glad att det inte var min skola jag kommit till. 50 barn utkläda till häxor och spöken som bara sprang runt och var vilda. Melker försvann in till den mer mogna årskurs 1 som inte hade spökfest.

Jag kom iväg till jobbet. Där hade jag ganska lugna trevliga lektioner fram tills att det var dags för mentortimme och vi skulle utvärdera skolan tillsammans med eleverna. Vi skulle sitta med en elev i taget framför datorn och fråga frågor som var formulerade för åk 9 ungefär. Så hemskt att jag hade svårt att hålla mig vaken faktiskt. Jag hade en enorm huvudvärk efter.

Jag irrade omkring en stund och fixade veckobrev och annat. Jag hade hela tiden känslan av att jag skulle skynda mig hem men tänkte att nää, det var ju för att vi först hade planer på att ha middag med arbetslaget som jag skulle skynda mig, nu blev ju inte den av så nu kan jag ta det lugnt. Till slut åkte jag hemåt och kom till Slussen. Ah, mina skor är hos skomakaren på Medis. Tillbaka! Då fick jag lite panik över vad det skulle kosta, borde kanske ha frågat innan eftersom själva skorna inte kostade så mycket från början men nu var det ju lite sent att ändra sig och tack och lov så var det inte dyrt!

Sen hemåt. När jag äntligen har fått tag på Ebba som levererat det glömda paketet till Huldas mamma så kunde jag åka till skolan. På gården står en Melker som ser rätt så uttråkad ut. Han ropar -Det var ju faktiskt föräldrafika idag!!!! Ja just det, det var det jag skulle skynda mig till. Okej vi springer och hämtar Tyra och fikar. Jag blir lite trött och full i skratt. Melker har väntat så länge och när vi kommer in så är fikat en kaka, typ en dröm, that´s it... Så fikat går på två minuter... Melker sticker hem själv till Ebba. Jag fixar med Tyra som ska på kalas, slår in paket och på med nytt häxsmink och sen knatar vi iväg till kalas. Ber en snäll mamma att köra hem henne så hon slipper gå. Jag kommer hem till köket som vi lämnade igår i ett kaos för att vi var helt slut. Städa kök, Jesper ringer och bilen är klar och han får åka och handla lite grejer. Till slut är maten klar!

Jag ser på idol och tycker att rätt person åker ut. Vid 23 får jag barnen i säng och övertalas att läsa LasseMaja. Jesper snarkar högt och följer sin fredagstradition att somna helt slut ovanpå överkastet. När jag läst klart skojar jag med barnen att om jag lägger mig här nu så vaknar jag i morgon bitti och så har vi försovit oss för vi ska upp kl 5!!! Ebba ska iväg till Sala med en massa valpar...  Riktigt så illa blev det inte, jag vaknade i Tyras säng kl 1 i alla fall. Och då inser jag att stackars Paris måste få gå ut. Och när jag är ute med Paris så vill jag blogga och nu sitter jag här och huvudvärken är tillbaka.

Nu blir det soffan. Godnatt! Synd att jag glömt att göra klart Ebbas pastasallad. Pastan står fint i durkslaget på diskbänken... Jag gör den i morgon bitt. Om 2,5 timmar hahahaha! Jaja, jag kan sova en stund när dom åkt iväg. Hon ska vara 6.30 i Järva krog där  hon blir uppplockad av Camilla. Jesper och jag ska ha lite ledigt imorgon och ut och käka. På måndag har vi varit tillsammans i 20 år!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo