Är det fredag den 13:e??

Hela dagen har gått åt till att piska på barnen att bli klara med "bilsagorna" till en tävling med sista inlämningsdag idag. Jobba, ni har inte tid att tjafsa, rita, jobba på, snabba på, vi måste hinna osv osv osv Hela denna tävling är en galen grej - vinsten är en resa till KOlmården. En mamma i klassen jobbar på företaget som ordnar tävlingen och hon kollade så att vinsten verkligen kunde gälla alla 65 elever, hon fick svaret ja. Någon dag senare fick hon reda på att så inte var fallet. Hon meddelar en av mina kollegor detta och ber hen berätta för mig vilket hen glömmer. Långt senare får jag veta det genom en lärare i en annan årskurs som också har denna förälder i sin årskurs. Grrrrr, det är ett jättejobb som jag och barnen lagt ner och om dom skulle vinna så måste ju alla få åka. Jaja, jag gör klart eländet så får vi se vad som händer...

Sista inlämningsdag var idag och idag kämpade barnen ihjäl sig för att bli klara. Sista sagan tar jag hem och lovar pojken som gjort den att jag färglägger himeln klart åt honom hemme men jag var tvungen att skynda mig hem eftersom Tyra skulle till stallet.

Tyra och jag tog oss till stallet i regn och rusk, missade en buss i Älvsjö och väntade nästan 20 minuter. Tyra var jätteduktig på ridningen! En lillebror lekte på läktaren och ramlade baklänges med huvudet ner i golvet, PANG! Skulle tro att det blev en ordentlig hjärnskakning!

Jesper hämtade oss. Hem och laga mat. Let´s dance. Sen skulle jag jobba. FÖr över bilder och texter från kamera och USB-minne till min dator. Ska börja ladda upp grejerna på tävlingens hemsida - möts av meddelandet att tävlingen är avslutad. Hur kan det vara så  när det bara står avslutas fredag den 20 och ingen tid... Då är jag i alla fall så trött på detta att jag kan skratta åt skiten. Tänker att -va fan vi gör photstoryberättelser av det istället. Letar efter photostory på min dator men hittar det inte. Hittar dock ett gammalt bildspel som jag gjort och klickar på det. Något magiskt händer - ALLA, precis ALLA ikoner ändras och vad jag än försöker klicka på så öppnas VLC media player.

Ringer supporten som faktiskt har varit med om detta förut. Hon hade ingen aning om hur det gick till men det går att fixa tillbaka om man befinner sig i skolans nätverk. Jag skrattade och sa att jag kanske kan ställa mig utanför mina barns skola och surfa på deras trådlösa. Hon har humor och tycker att jag ska ta med en brassestol och sätta mig där imorgon och ringa tillbaka så ska hon hjälpa mig. Nähä, jaha - jag skiter väl i att göra nån jäkla photostory just nu da!

När klockan är 23.30 tvingar jag barnen i säng. Våra barn är aldrig trötta och somnar framför teven eller så som alla andra barn. Varför inte det?

Helgen är en sån där lugn och harmonisk helg... Imorgon ska Melker och Jesper på fotbollsläger med övernattning i en liten stuga. Det ska regna och snöa... Direkt efter på söndag så har Melker match. Sen ska vi åka och lämna en kanin i Hässelby och hälsa på Paris i Åkersberga. Vi tjejer ska vara hundvakt till grannhunden Cleo på lördag, handla hårfärg och färga håret på Ebba, packa hennes saker inför Falunresan och allt det andra man måste göra. Sen ska vi hämta de 70 flyttkartonger vi köpt av en granne också. Sen på måndag kan man andas ut för då får man gå till jobbet igen :-)  Snart är det sommarlov! Tänk på det!!!

Fick en bild på Paris idag.

T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo