Hur trött kunde man bli???

Idag har jag drabbats hårt av trötthet! Kära nån, har varit som en zombie sen jag kom hem från jobbet. Med tröttheten kom ett gigantiskt godissug som resulterade i att jag åt en skogaholmslimpamacka med leverpastej och lite popcorn. Lät ju inte så himla farligt men så petig som jag varit senaste veckorna så var det ju inte bra :-) Sen hittade jag satsumas som Jesper köpt som var jättegoda trots att det var fel säsong tyckte jag. Då berättade Jesper att dom legat under en skylt med texten "säsongsvara". Sen när är satsumassäsongen i april, den brukar ju vara vid jul????

Fan va intressant, nä ska fortsätta med veckobrevet innan jag somnar...

På jobbet hade vi  vernissage idag med arbetet om våra sinnen. Mitt i röran av 65 elever och alla föräldrar och släktingar så hade jag fått för mig att sista gänget skulle få göra sina gipsöron. Hamnade till slut i en rolig diskussion om gipsblandning med en tandtekniker och en keramiker - båda experter inom ämnet. Roligt att höra om deras jobb. Tänk att få kleta med gips och lera hela dagarna och att vara så bra på det att du kan försörja dig på det! Fantastico! Avundsjuko!

Har hamnat i nån liiiiten kris kring mitt yrkesval och vill itne hålla på med alla j---a dokument, bedömningar och skit som ska göras. Vill vara kreativ och skapa och prata bokstäver med barnen. Förskoleklass varje år skulle vara en dröm, alternativt en femårsgrupp på dagis (hahahaha vet att det heter förskola).

Min svägerska Jenni skulle vara stolt över mig idag. Vi diskuterade en elev och någon frågade -Har hon gått på dagis? Jag svarade -Nej! bara på förskola. Hahaha och så tänkte jag på Jenni!

Fick en liiiten kris till när det visade sig vara väldigt viktigt att jag har mitt medarbetarsamtal snarast enligt rektor. Varför då, vad ska han säga då? Att jag måste ha engelska hela dagarna eller? Hjäääääälp!!!!!!

Absolut, väldigt stolt! :-) Det går framåt ;-)Jamen börja jobba i FÖRSKOLAN vettja!! Här gör vi i ordning ett hav och strand på golvet till våra krokodiler och hajar; målar och limmar högt och lågt i bara blöja. Gjuter träd med hjälp av gips, gör gräsmatta och har vattenlek i parti och minut då all färg och lim måste bort från barnen :-)Vi planterar popcornmajs, gör siffror och bokstäver, leker och leker.

Mkt roligt och kreativt!!!2012-04-22 - 17:26:12
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo