Promenad mm

Har promenerat helt solo idag. har alltid så svårt att veta var jag ska gå så jag bestämde mig för en väg, gick den tills den tog slut, valde då nästa och gick tills den tog slut. Sen började jag känna mig lost så jag letade upp en väg vars namn lät någorlunda bekant och så följde jag den och till slut var jag vid Ebbas gamla skola och kunde hitta hem :-) Herrängen är ett inferno av fina villor som man kan gå och studera. Många är utbyggda och måste vara enorma, hur har folk råd, det är pool, två-tre bilar. Utanför ett hus stod det en ny mini Cooper, en Ferrari, en Mercedes och en stor amerikanare...

Paris har ju åkt till Camilla så jag hade inte ens hund med mig. Ett tag tänkte jag nästan gå och låna någon av grannhundarna. Har kärat ner mig i Cleo som är en Alaskan malamute. Hon är helt gudomligt söt och så otroligt gosig. Hon bor vägg i vägg med oss. Dessutom har vi haft vår grannhund Caruso här idag och det var mysigt men jag tror att han var grymt besviken när inte Paris var hemma! Så här ser Cleo ut ungefär:Imorse när vi gick upp för att få iväg Melker på turnering så tyckte jag att det lyste lite väl vitt genom persiennerna och mycket riktigt så var det ca en decimeter snö utanför. Jesper och Melker kom iväg, hann ända till Fruängen innan telefonen ringde och dom fick vända hem - för mycket snö för att kunna spela...

Vi planerade vardagsrum lite grann och bestämde oss för att åka och kolla på soffa. Efter lite om och men så kom Tyra med oss. Det är en utmaning att ha en pratkvarn med sig när man försöker diskutera sig fram till saker men vi tog oss genom Bernardssons, Mio och Ica Kvantum innan vi åkte hem igen.

Nu är det en klassisk helgkväll hemma hos oss, jag jobbar/surfar vid köksbordet, Melker ser på sport i soffan, Jesper har slocknat i andra soffan, Tyra spelar in film på sitt rum och Ebba hänger vid datorn och lssnar på musik. En totalt osocial familj hahaha!

Häromdagen när vi var på bibblan lånade jag en bok som jag tänkte läsa - väldigt ovanligt. Fattar bara inte när jag ska läsa??? Varje stund då jag inte har nåt att göra så borde jag jobba, packa/slänga saker, städa eller nåt annat. Men jag får väl skita i facebook hahaha - fast facebook är kul (om man sållar bort lite politik och Hammarbytjat vilket förekommer väldigt mycket...) och jag skulle faktiskt inte vilja vara utan det. Fast det går i perioder.

Boken heter Ensamma hjärtan och herrelösa hundar, jag föll nog för framsidan :-)
Jag bloggar som aldrig förr haha! Förut för länge sedan hade jag en hel del läsare men nu är det nog värre...


T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo