Valborgshelgen

Lördagen
Melker hade match på Älvsjö IP. Jag och Tyra promenerade dit/sparkade dit. Killarna spelade fantastiskt bra mot Enskedes pojkar 03, ett år äldre alltså. Dom vann med välförtjänta 5-1! Sen kommer jag inte ihåg ett smack av vad som hände mer den dagen.

Söndag
Premiär för Tyra och fotbollsträning. En något rörig sådan men det ordnade sig på slutet. Ingen från hennes skola spelar fotboll men vi upptäckte att tränaren bor i grannhuset till nya lägenheten! Efter träningen åkte vi nämligen dit för att hämta flyttkartonger hos några som också flyttat från vår gård och dit. Nu har vi 70 flyttkartonger hemma plus några till i källaren.

Sen var det dags för match på Stadion så Melker och Jesper gav sig iväg dit för att se DIF spela oavgjort. Jag och tjejerna var hemma, började packa lite smått. Melker och Jesper kopm hem och bytte om för Melker hade match på kvällen. De tränar på 7-manna så det var en träningsmatch mot Hammarby och killarna vann men inte helt rättvist enligt Jesper.

Måndag
Jesper jobbade. Jag och tjejerna kom iväg till IKEA för att köpa saker till kaninerna. Melker var hemma själv men Oskar kom och hämtade honom så han var där och lekte. När vi kom hem fixade vi lite och sen åkte vi med Ebba till stallet - länge sedan. En irriterad storasyster ville inte låta lillasyster hjälpa till... Kul att se Ebba rida!  När man tittar på Tyra så blir man galen på att några tjejer aldrig kan förstå att dom ska trava länge vilket gör att alla hästar stannar hela tiden - här var det inte riktigt så :-) Vi gosade med Lasso och Coffee också. Tyra var modig och lät korna slicka på händer och armar, det avr kul ända tills en ko slingrade tungan runt hela handleden och drog in den i munnen. Tyra grät och vi föröskte att inte skratta men lite orligt var det faktiskt. Förlåt Tyra!!

På vägen hem käkade vi på bästa kebabhaket i Haninge. Melker hade mat hemma. Att det var Valborg struntade vi i, räckte med brandlukten. Sent på kvällen gick jag och Ebba ut och gick i 50 minuter, bra för det behövde jag! Tyra som hade gått upp fem på morgonen somnade rekordsnabbt vid nattningen - halleluja, brukar nämligen ta en evighet!

Tisdag
Idag vill Ebba till Stoff och Stil som öppnat i Kungens Kurva och jag kommer ju inte säga nej haha. Hon ska sy kaninsele säger hon. Hmmm säger jag! Men glo på tyg är ju inte det tråkigaste jag vet precis haha!
T I L L S T A R T S I D A NHär kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo