Hemma igen

Påskafton spenderade vi hos mina föräldrar. Vi åt en fantastiskt god middag, jag åt nästan bara gravad lax men en löjromsmacka gick ju inte att missa. Egentligen skulle vi ju bara äta köttsoppa men så blev det inte riktigt... Anna och Lotta med familj var också där. Jesper åkte hem på kvällen, vi andra mofflade godis och försökte höra vad de sa på Sing along. Lika svårt varje vecka och det beror inte på teven...

Påskdagen var iskall men solig. Vi var ute och lekte, Melker lite hängig. Ebba och mormor planterade. Jag slog slag i saken och smsade en gammal kompis och frågade om vi skulle ses och vi bestämde nästa dag.

Idag vaknade vi och såg en decimeter snö på marken och snöstorm - bläää! Jag ringde May, min kompis, och vi avvaktade till eftermiddagen med att ses. Till slut knallade jag över och det var väldigt kul att ses. Mycket babbel blev det, jag fick hålla söt 9-veckorsbebis, Elliott! Vi belv dessutom bjudna på väldigt god fika! Nu ska vi banne mig föröska hålla kontakt, att det ska vara så svårt!

Jesper hämtade oss och det var skönt att vi åkte hem med bil för nu har Melker hög feber och hostar som en tok!

Godnatt!!! I morogn är det påsklov och vi har sovmorgon, alla utom Jesper stackarn!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo