Långfredag - 40års-fest

Min syster Anna har fyllt 40 och skulle ha fest kl 18, trodde vi. 16.40 inser vi att det är 17.00 vi ska vara borta. Mamma och jag befann oss i sandlådan med barnen, fick rusa in och byta om osv. Sen halvspringa till Anna, bil fungerar ju inte när man har tvillingvagn och inga bilstolar... Jaja efter den joggingturen frös vi i alla fall inte!! JEsper var på fotbollsmatch och kom lite senare till festen.

Festen  var väldans trevlig med god mat, glada människor, bra frågesport (Emma!), Singstar (slagsmål om mikrofonerna), gitarrspel, snälla och glada barn. Tror Anna var nöjd med presenten från oss, en drejkurs på Drejstudion, eller?? Rekommenderar Drejstudion till alla som vill dreja. Anna som har den är VÄLDIGT bra och trevlig och man får verkligen dreja hela tiden. När jag var där och köpte presentkortet kände jag att jag bara MÅSTE gå en kurs snart! Satsar nog på en sommarkurs nästa sommar - lääängtar! Jaja, det var ju festen jag skrev om. Melker somnade till slut i Jespers famn och vi kunde lägga honom i vagnen. Kan ju tillägga att han somnade i rummet där alla singstarfeaks höll till, ljudnivån var megabronto ungefär. Tyra hade sovit middag sent och var pigg och glad hela kvällen. Vi gick hem strax efter tolvslaget och inte skulle hon somna i vagnen på vägen hem, nej då. När vi kom hem åt hon macka och grät sig till sömns när jag tvingade henne i säng 00.45. Elaka mamman! Ebba var snabbast hem, Hon och mormor goggade (going+jogging blandat)! När vi kom hem var hon väldigt trött efter att röjt runt med kusiner och andra barn på den barnfria?? festen!

Gissa vem som vaknade först nästa dag??? Jo då det var Tyra!

Lät ju som en trevlig tillställning! Törs man fråga hur Broder mådde dagen efter????????

Men du,jag behöver vara kreativ. Får man kanske hänga på när det är dags????? Verkar ju roligt det!

Tyra är också rolig :-) !!

2007-04-09 - 08:31:21

Mäh! Va försvann min kommentar då????

Det där med drejkurs lät roligt, jag behöver ju vara kreativ så om jag får så kanske jag kan hänga på????! Snälla ;-) ???

Kul me fest, hur mådde storebror dagen efter, törs man fråga det? heh...
Tycker Tyra är ROLIG!!!!! Kram!

2007-04-09 - 18:19:09

Jag har precis tänkt ut en bra idé. Tänkte fråga mina systrar om vi ska lägga 150 kr varje månad på ett konto och sen gå drejkurs en vecka tillsammans nästa sommar, eller en helg i alla fall. Alla har ju inte hyperlång semester som jag hehe! Då känns det inte som en megastor ekonomisk belastning!
Ja Tyra är rolig men vi undrar ibland var det ska sluta... :-)

2007-04-09 - 21:31:09

Jag mådde primaballerina eftersom jag under hela kvällen endast drack två sketna öl. Och det var garanterat mycket mindre än vad alla andra på festen tryckt i sig om man säger så...

Ganska skönt att vara nykter bland ett gäng röjande fyllskallar.

2007-04-10 - 09:49:29








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo