Jag somnade på golvet

Jo, jag somnade på golvet och vaknade iskall bredvid det gigantiska paketet jag hade slagit in. Satt på golvet och såg Hipp Hipps julgrunka, slog in Tyras dockvagn under tiden men somnade uppenbarligen precis som Jesper. Han var dock lite bekvämare av sig och la sig i en soffa. Hua nu är jag verkligen iskall! Denna vecka har jag sovit väldigt mycket för lite, klockan har hunnit bli över 1 alla dagar... Eller snarare nätter.

Småkottarna är hos mormor och morfar. Min mamma är en ängel som ställer upp i vått och torrt. Hon släpade två barnbarn hit för att hämta Melker och Tyra och sen direkt hem och har nu fyra övernattande barnbarn. Tack snälla! Själv gick jag tidigt från jobbet för att åka till Ebbas luciafirande. Vi klassföräldrar dukade och fixade fram fika. Sen var det luciatåg, fint och mysigt med några annorlunda men fina sånger. Personalen skulle kanske ha dirigerat men så blev det inte. Synd för barnen hamnade i otakt med varandra hela tiden. Men det hör å andra sidan till lite grann!

När barnoch vuxna kommit in i kalssrummet och satt sig så var det några pappor som lussade för oss andra. Jesper var fin stjärngosse, lucian var över två meter lång - plus kronan, en tärna var tjusig blondin med rejäl byst , totalt var dom fem och barnen skrattade!!!! Kul var det och kul att se några andra föräldrar!

Efter detta åkte vi alltså till Kungens kurva för att beta av några julklappar men en väldigt trött familj med trött dotter fick ge upp. Köpte en godis, satte oss i bilen, åkte till ljushuset på Vinstavägen och glodde - såååå häftigt! Sen hem och segproppa och somna...

Nu är jag så trött att jag tror jag storknar - gonatt!!!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo