Julen

På julaftons morgon sov barnen faktiskt längre än väntat. Tyra var först upp vid 7.30. Hon och jag degade i soffan i en timme utan att hon märkte berget av julklappar under granen. Sen kom dom andra två upp och DÅ!!! blev det paketöppning direkt på morgonen, härligt!! Så här i efterhand kan man ju konstatera att vi kunde ha nöjt oss med ett par enstaka saker. Tyra har hittills lekt med ett paket blöjor för nyfödda bebisar som vi gav henne att ha till dockorna, ett paket plåster (också till dockorna), en kassaapparat för 59kr och så dockvagnen. De fina kläderna jag köpt ratade hon helt, vägrar verkligen ta på sig den fina tunikan, buuuu!!! Just det en himla fin liten häst har hon fått av mormor som hon rider på också.

Melker fick duplo som han leker med. Flexitracksbanan var så enormt stor så den blockerar hela rummet - inte så bra, måste tas bort. Och vad går det ut på egentligen, bara titta på några bilar kör omkring? Han är nog för liten egentligen.

Ebba fick en stor sticklisa, man kan göra sin egen mössa. Den har hon använt flitigt, en otroligt häftig målarbok fick hon av mormor och jag kände själv att nya tuschpennor och en sån målarbok vill jag ha, superbarnsligt men det var bara olika häftiga mönster. Hmm måste köpa!! Sen är det ju Playstation 2 med singstar, buzz, hästspel och Bilarspel.

Julaftons morgon blev lite stressig med en arg Melker som inte skulle till mormor osv men allt ordnade sig och vi kom iväg bara en aning för sent. Hos mormor dök tomten upp väldigt snabbt och mera paket att öppna. Mamma och pappa gav oss pengar trots att jag redan fått 23 paket... Tack galenpannor.

Min syster hade köpt så otroligt häftiga figurer till mina föräldrar, två tanter med rullatorer och två gubbar med käpp och dramaten som man kan skruva upp så släpar dom sig fram. Extra kul eftersom min mamma alltid gillat såna där figurer som man vrider upp.

Tyra gjorde sin årliga julvurpa hos mormor. När hon var liten bebis för två år sedan ramlade hon från soffan rätt ner i golvet på julafton. I år var det värre, hon voltade från våningssängen där de leker Villa Villekulla. Hon stod och hoppade, ramlade, gjorde en volt och ramlade på ryggen i golvet... Man skulle kunna tro att man inte längre vill stå och hoppa i våningssängen efter detta men Tyra är ju inte som alla andra för nästa morgon avr det det första hon gjorde, klättrade snabbt upp i sängen och började härja...

Efter löjromsfrukost (tack snälla) åkte vi hem med stopp på Ica Maxi på vägen. Fyndade vuxenlucialinnen för 10kr styck. Kanske användbart i vår vinterupplevelse på jobbet snart... Fyndade en hel del annat onödigt förlåt onyttigt också. Sista onyttiga veckan nu...

Idag kommer kusinerna Moa och Max hit och ska sova över, mysigt!! Melker är väldigt förväntansfull så jag hoppas inte Max har ändrat sig. Nu ska jag ta undan vår sena frukost.








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo