Inget speciellt

Rubriken sammanfattar denna dag väldigt bra för vi har spenderat dagen precis som innekatter - inne! Ebba har suttit klistrad framför datorn med Sims och sina favvosidor. Melker och Tyra har gjort allt och lite till i väldigt korta tidsintervall.

Till slut tvingade jag ut hela gänget för att köpa mat och lördagsgodis på konsum. På konsum höll vi oss undan ryska tanten. Jobbar hon jämt? Hon sitter i alla fall alltid i kassan och stoppar upp kön! Tänk om hon bara kunde skicka på varor hela tiden utan att fundera så jäkla mycket mellan varje??? Jag skulle inte kunna vara så långsam som hon för då skulle jag nog somna!

Långt senare var det återigen dags för mello och kaoset infann sig. Till slut luugnade sig allt, småbarnen somnade, Ebba räknade matte i en mattebok hon fått av farmor, jag såg reprisen på Så ska det låta, Jesper surfade och det var lagom ljudnivå. A halleluja moment!

Jag har förresten sportlov!!! Det blir ett konstigt sportlov med Ebba på ridläger, Jesper semester, småbarnen på dagis och hos mormor. Jesper och jag ska försöka hinna kolla runt på lite möbler och annat, besöka en heminredare på IKEA, klippa oss båda två osv. Jag misstänker löss i mitt hår men hittar inget, får väl se vad frisören säger... Nä nu ska jag jobba en stund!!

Låter som ett skönt sportlov tycker jag. Dock vet jag inte om jag själv hade valt ridläger framför IKEA, frisörbesök och kolla på möbler....svår kamp där !!

Hoppas verkligen inte du har loppor, låter skitsnuskigt ju :-) :-) !!

2007-02-26 - 09:26:48








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo