Semmeldagen

Jag känner mig så splittrad vad gäller mitt jobb. Jag hade velat beta av alla bokstäver under detta år, sen kom Bornholmskravet och nu temat om sagor. Jag har för många grupper och för lite tid för att hinna med allt. Tror jag får lägga krutet på sagorna nu och fram till sommaren. Samtidigt som jag MÅSTE fortsätta med Bornholm för de barn som verkligen behöver öva på grunderna. Hmmm, vill göra allt men hinner som sagt inte eftersom varje sak ska genomföras med alla sex grupperna. Blä!

Jesper och alla barnen hämtade mig efter jobbet och Melker hade redan bestämt igår att vi skulle åka bilen till Mc Donalds och mamma och pappa var väl inte speciellt svårövertalade. Yes, en dag utan matlagning! Sen när Jesper åkte och handlade deklarerade Melker att "jag behöver tårta!" nä, ändrar sig och säger "slemla vill jag ha" (slemla inte felstavat). Han ringer upp pappa och talar om att han ska köpa en slemla och självklart fick han det på självaste semmeldagen, att dom redan mofflat i sig varsin på dagis var ju en annan femma.

Ebbas ben verkar bättre, tyvärr verkar de inte ha trott på henne i skolan när hon sagt att hon inte skulle vara med på cirkusen på Kulturskolan men men...

Jag tror kusinen är ganska lika duktig på att trycka ner slemlor, två stycken för hans del också på semeldagen! Anna Skipper skulle häpna......

Jag börjar störa mej på den där Bornholmsmodellen,jag blir nervös att den hotar din enorma kreativitet och påhittighet. Känner mej olustig :-( Säg åt dom.

Hälsa Ebba och hennes onda ben!

2007-02-21 - 21:24:52

Min fiffiga och snälla arbetskamrater får ta över Bornholmsmetoden lite grann. Jag planerar och de genomför på respektive samling. Tjoho! Vi kanske ska ha slemelfrossa någon dag då... Har stekt pannkakor så en semla just nu skulle vara urk!

2007-02-22 - 19:01:02








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo