Badsäsongen är i gång!

Igår badade jag på Eriksdalsbadet (ute då) och idag har jag badat vid Sickla strand. Magiskt, så sent har väl aldrig badsäsongen börjat förut. Tydligen blir det dåligt väder nästa vecka med så vattnet blir väl inte varmare heller men kanske vi får en fantastisk höst i Långbro park när vi flyttat in i stället?? Så blir det bestämmer jag!

Ebba har börjat blogga! Kolla här! Planen är att ändra på bilderna till hästbilder (så klart) och att ändra färgerna. När ridningen kommer igång lär det nog handla mest om hästar, just nu r det några veckors uppehåll innan favvosysslan startar igen.

På lördag släpper man upp 30000 ballonger i Kungsträdgården. (Kl 15 om någon, typ Anton kanske, skulle vilja hänga med.) En sån där fånig grej som jag bara måste se. OM jag inte tänker fel så var det för att fira barncancerfonden som fyller jämnt. Det är någon märklig festival i Kungsan också, fattar inte riktigt vad det går ut på men men vi gör väl en repa dit helt enkelt.

En annan otroligt trevlig händelse var att vi ringde till en mäklare som har kontor i Långbro Park för att få en ungefärlig värdering av lägenheten. Hon började prata om 28 000-32 000kr hit och dit och jag fattade först inte vad hon menade men hon menade att det var kvadratmeterpriset vilket gör att lägenheten skulle vara värd ca 3 miljoner??? Ok, sa hon, räkna med 2,5 miljoner så är ni absolut på den säkra sidan. Trots att vi bor på nedre botten! Detta betyder att den stigit med en miljon i värde innan vi flyttat in. Ja, man kan inte vara annat än nöjd!!

Nä nu macka!!

Ja, typ Anton kanske skulle vilja. Men hans mamma skulle helst slippa ett smockfullt, kanske sommarsvettigt innerstadsstockholm med barnvagn så vi får se hur det blir med den saken ;-)
Annars kan ju ni ta er ut till landet och inandas fantastiskt ren luft vid vår jättesöta sjö om vädret tillåter. Vi kan blåsa upp nåra ballonger och släppa iväg så får du det nöjet också *ler*
Kul med lägenheten!!!! Ni är ju typ rika nu!
Köp ett hus här vettja!!!!
Hörs kanske då...kram.

2007-07-20 - 19:26:33

Hur går det med erat husköp, vi kan inte låta bli att oroa oss lite? Snälla skriv att det är klart! Vi kommer gärna och badar med er någon dag!! I morgon är det dock riktig fotboll igen så en annan dag!

2007-07-20 - 23:26:43








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo