Barnledigt

Vi har haft en barnledig dag som vi spenderat på möbelaffärer och liknande. Började med Måleributiken i Alvik och hittade en cool tapet att ha som fondvägg i vårt nya sovrum, enda problemet är väl priset... 1200 kr per rulle men förhoppningvis räcker det med en!!

Sen in till city för att kolla Duka home, Bruka, Åhlens, Granit, Indiska m fl plus en lunch i Kungshallen.

Vidare till Barkarby för mer Duka Home, Mio, Asko,  Bauhaus, IKEA. Sen till EM i Slagsta och köpte ett matbord, ekbord med 6 stolar och två iläggsskivor för 5700 kr totalt, tjoho!

Sen bort till Meda markt där det var skitjobbigt med 2000 ljud och ljuskällor så vi åkte till IKEA i Kungens kurva bara för att snoka på fyndhörnan efter en täckskiva och plötsligt hittar jag fyra!!! av de faktumskåp jag igår planerade att jag ville ha under Melker och Tyras sängar. De kostade tillsammans 316kr, ordinarie pris är 315 kr styck! Nu saknas bara två!

Sen åkte vi och handlade lite på Ica, hem och gjorde mackor, in till Söder, upp på Skinnarviksberget för en snabb picnic med resten av Stockholm. Sen en tur ut till Bromma för att glo på hus och sen hem, jag sitter här och Jesper sover i soffan!

Godnatt!!

lät som en väldigt härlig dag, shopping och picnic är ju två av livets stora meningar.....*ler*
vi kommer gärna och provsitter stolarna och äter mat på ert ekbord. eller ja, det går bra att ha tallrikar på bordet först....
ska bli kul å se kojan sen, ni är ju så duktiga på att hitta fiffiga grejer och lösningar på saker å ting.
ha det bra, kram kram

2007-07-17 - 11:08:22








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo