Mera kul nyheter på jobbet

Var på vårt bubbel (som fredagsmötet heter på vår skola) i morse och fick fler roliga nyheter. Först var det 2000 kr var till friskvård. Nu ska vi få gå på Elvisföreställningen på Cirkus den 24 maj. Läs texten nedan , tagen från Cirkus hemsida.

"Musikalen Elvis är tillbaka med 9 extraförställningar! Det var succé med 11 utsålda shower i januari och februari och nu kommer glada hudik teatern åter till Cirkus. Det är en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda arbetar tillsammans. I Elvis får vi möta outsidern som utmanade en hel värld med sin stil. Musikalen Elvis är en hyllningsföreställning till Elvis Presley och innehåller många av hans underbara låtar. Allt är fritt återgivet med mycket humor, musik och dans."

Läs mer här!!!

Några på skolan har redan sett den tillsammans med elever. Vi arbetar med att få till likabehandlingsplanen denna termin och denna föreställning passar bra in i det arbetet. Vi ska dessutom få en föreläsning av de ansvariga. Ska bli väldigt roligt!

Sen fick vi veta att vi sannolikt får åka till Skevik som uppstart efter sommaren! Skevik, Skevik, Skevik!! Så himla trevligt ställe och maten!!!!!!!! Say no more!

En annan rolig nyhet är att en lärare, en elev och en förälder ur min förra årskurs ska få åka till Nairobi och besöka (bla) våra vänskolor och vår kollega som jobbar där tillfälligt. Kul när en skola kan fixa sånt. Är grymt nyfiken på vilken elev och förälder det blir, måste luska!

Bara roligt med andra ord. Mindre roligt att höra om barnens kusin som går på dagis i Haninge kommun där allt bara handlar om besparingar och nedskärningar. Tråkigt, tråkigt!!! Eller snarare sorgligt!

Jag har spenderat dagen i Björkhagen, ute i skogen, och frusit om händerna. Som tur är vill alltid barnen hålla i handen när man går till tunnelbanan och då får man välja någon med varma händer :-). Innan jag gick hem från jobbet skulle jag tömma ordglufsaren som blivit matad med Astrid Lindgren-ord. En pojke tyckte att det var bland det roligaste han hade gjort och hade skrivit 58 olika ord! Det tog ett tag att sätta upp allt . Men det var det värt för vips så stod det barn och försökte läsa/läste orden på väggen.

Kvällen hemma var hysterisk som vanligt. Fredag kväll är inte som andra kvällar. Melker och Tyra är förvildade och far runt utan dess like. Till slut blir det ett tvärt slut och ner i sängen när man helt enkelt inte står ut längre. På samma gång är de otroligt roliga med sina jaga och danslekar. Ebba är inte sämre utan deltar gärna och vips är situationen ännu värre...

Nu när stormen lagt sig är det otroligt lugnt. Ebba löser korsord som jag tog hem från jobbet och vi sitter och segar vid datorerna, pust!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo