Matsäck, utflykt, fest, matsäck igen osv

Vad är det för del på de sista veckorna i skolan??? Igår hade jag utedag i Rudan (Haninge) och tack och lov fick vi matsäck med oss - pastasallad som var supergod! Sen på kvällen var det grillkväll på Ebbas skola och det fick bli hamburgare.

Idag var det picknick på dagis och det blev pastasallad och när jag ändå slängde ihop den så gjorde jag en till morgondagens utflykt till Rudan (igen). På kvällen i morgon tänker jag nog banne mig äta tacos precis som vanligt.

På lördag fyller Ebba år. Det blir fest för kompisarna på kvällen med tacos (igen).

På söndag händer 17 olika saker i Stockholm och jag gissar att det blir en pastasallad som följer med i packningen...

På måndag har Ebba utflykt och det blir väl pastasallad då med...

På tisdag fyller Tyra 2 år, HURRA HURRA!

På onsdag är det ledigt och en massa som händer i stan.

På torsdag ska vi till Ebbas nya skola - spännande!!!!

På fredag är det skolavslutning!

På söndag ja! Då är det Bergadagarna, Gärdesloppet, Childhooddagen på Grönan, Ebba vill till Katthemmet och titta plus något mer som jag glömt bort nu. Bara att välja och vraka! Ebba ska rida dessutom så vi får väl se hur det blir. Jesper ska ligga så still som det går här hemma och kanske bli frisk! Doktor Monika har sett till att vår medicinlåda är proppfull...

Jaja det var det det!

Hej!! Här är jag :-)! Känner mej aningen borta från civilisationen, fast i soffan och ammar och förflyttar mej till toan för att byta blöja :-), nämen riktigt så illa är det inte men nu börjar jag vilja se lite andra människor också!!
Det verkar ju vara proppfullt i erat livsprogram, men jag i egenskap av Faster skulle hemskt gärna vilja lämna lite paket snart. De är dock inte inhandlade och jag har ingen aning om vad barnen vill ha!!!!!!!!!!! Något smidigt och lätt tips på presenter som går att handla på en kvart typ, tack ;-) !!!
Vi funderar på Bergadagarna i helgen, vi kanske ses bland grisarna eller nåt???!
Ha det så bra och säg åt Broder att sluta vara sjuk hela tiden!! Lille Vidar vill ju sjunga Bajensång för Morbror snart....
Kram!!

2007-06-01 - 18:02:09








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo