Blandat!

Först och främst - om en vecka sitter vi här i lägenheten för sista gången. Jäkligt sentimentalt men samtidigt så jäkla kul att flytta. Blev nästan snyftig igår när vi var på dagisgården (gamla dagis) och lekte en stund. Tittade in och SAKNADE den fantastiska pedagogiken och verksamheten, personalen och lokalerna och ALLT.  Sista gången vi är här och leker tänkte jag och nästan, bara nästan, grät en skvätt. Men i ärlighetens namn så känns nya dagis bättre och bättre och jag fattar ju att de haft det tufft med månader av bara inskolning så jag ger dem en chans. Barnen trivs ju som fiskar i vatten...

Helgen gick åt till shopping i lördags, handdukstork, mystisk kökslampa, en massa annat hit och dit. Farmor och farfar barnvaktade. Söndagen var trevlig och det blev cykling, lek, städning, prova nya dammsugaren, ridning för Ebba, Melker och Tyra lekte så bra ihop och hade jättekul osv.

Sen Facebook. Jag är medlem men fattar nada. Folk skickar i alla fall meddelanden till mig och då kan jag ju svara. Men allt detta med att leta upp gamla kompisar osv det har jag inte orkat sätta mig in i men det är kul att titta på kompisars bilder osv. Får engagera mig i detta när vi flyttat tror jag. Just nu finns inte tiden. Den lilla tid som är får gå till denna blogg.

Jahaja, nu var det disken, plocka upp tvätten, käka mittinattenmiddag (som vanligt) (eller vi ska ta en toast när Ebbas bedövning släppt, ungen har varit hos tandis kl 17.45!! och bedövningen sitter fortfarande), kanske packa nåt, "natta" =tvinga i säng Ebba osv osv osv. Alla dessa spännande aktiviteter som sker så här på kvällskvisten.

Tjoho!

Fast så vitt jag kan se så glömde du visst det där med att plocka upp tvätten...
Packning såg jag inte heller till någon.
Det är fult att ljuga ;-)

2007-09-11 - 09:22:11

Åh, vad bra. Du är den tredje jag hör (lr läser) som inte fattar något av Facebook. Jag har fått två "inbjudningar" via mejlen men lite sådär i smyg ignorerat dem för jag begriper inte vad det hela går ut på. Korkad som vanligt tänkte jag snällt om mej själv men det får jag väl ta tillbaka...
Såg din kommentar på bloggen...hmmm...satt precis innan och övervägde om jag skulle skriva ett inlägg kanske. Jag tappade lusten när hela näst sista inlägget blev så jäkla fult och sen har jag aldrig tid och sen när jag ska väl ska skriva har jag så mycket att skriva så det blir bara pancake. Och sen kändes det ett tag som jag skrev mer för andra än för mej själv och det gillade jag inte. Jag vill kunna skriva utan att tänka och då tänkte jag att det kanske inte alltid passar sej och då faller lite syftet med min blogg liksom.
Men det är ju kul att vara saknad...hehe!!!
Får väl ta tag i det kanske...
Kram!

2007-09-11 - 10:02:09








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo