Det börjar bli mycket nu...

Ebba började ju på innebandy igår och det innebär 16 matcher plus träning fram till april. Jesper har match och träning. Ridningen... Sen är det fixardagar, dropinfika, fotografering (på helgen) på dagis, kalas, sista fixet i gamla lägenhet och en väldans massa fix i den nya. Just det, jobba också!

Nu kommer i alla fall vår tv, kanske redan på fredag.  På måndag får vi våra fina fondtapeter uppsatta! Sen ska vi boka hantverksjälpen för att borra i tak, badrum och för tv. Ska bli så nice att få allt på plats.

Ebba gick hem själv med en kompis idag. Jag gick gladeligen och hämtade henne och tog chansen att titta in i en av de gamla lägenheterna. Coolt med loft och så. Byggnaden i sig är väldigt lik min skola. I morgon ska de gå hem själva till vår lägenhet. Kul att det fungerar så bra.

Melker the man har suttit på toa idag för det är plötsligt superkul. Megatsolt när det blev ett miniplums i toan! Tyra satte sig på pottan, reste sig upp och kissade ner mattan... Jaja, ett försök i alla fall!!

nu sova

Vi försöker potträna Videl men han är för lat! Det gick jättebra på landet i somras i Sverige men nu går det bara bra att kissa på pottan, ska han göra det andra ber han att få en blöja annars kommer det ingenting. Suck! Här måste de pottränas innan 2,5 då de börjar på s.k. maternelle. Man behöver ju vara hemmafru för att det ska fungera.
Trevlig helg!!

2007-09-28 - 15:48:50








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo