Fredag

Helg igen och egentligen skulle jag vilja skita i allt och spendera helgen i lugn och ro med barnen. Melker stackarn blir snart galen av allt detta barnvaktande på helgen men vi måste ju packa och fixa. Det är ju mycket roligare att vara i parken med farmor och farfar än att vara hemma med packföräldrar. Men det är tuffa veckor med långa dagar på dagis och sen när helgen äntligen kommer så har vi inte tid då heller. Nää, det här blev nästan sorgligt men jag längtar tills vi bara kan ta en boll och gå ut i parken (Långbro park då såklart) och leka och inte tänka tvätt-tider, flytt, packning osv.

Fick höra väldigt mycket positivt om vår lilla vilda Tyra när jag hämtade på dagis. Christina tyckte hon var världens snällaste, gosigaste, duktigaste tjej som tog hand om de andra, kramade och tröstade. Hon klär på sig själv, sjunger och fixar. Dagis har hittills varit väldigt hemliga med information utan mest halvsuckat fram att "Tyra somnade inte idag heller på vilan" när jag kommer. Men i tisdags när mormor hämtade och idag fick barnen väldigt mycket beröm och det är ju alltid kul att höra!! Ebba får också beröm för att hon är så framåt och fixar och trixar. Hon fick guldstjärna på mattediagnosen igår för hon hade alla rätt, ganska stolt var hon!! Himla bra att allt kring dagis och skola fungerar nu! Ebba är på kalas idag, förlåt disco och ska på ett till nästa fredag. Melker och Tyra är bjudna på 3-årskalas hos en ny dagiskompis med syster, Nästa söndag, ska bli jättekul, kanske ger lite tid att prata med några andra dagisföräldrar! Denna nya kompis har en lilla syster som är föd 15 månader efter honom. Det är väldigt likt Melker och Tyra. Deras mamma blev förvånad att det gick att ha tätare mellan barnen än så, hahaha! Det är märkligt när man tänker på det!

I övrigt så skulle vi äntligen köpa en ny dammsugare idag och Jesper åkte iväg. Jag skulle bara föra över pengar till rätt konto här hemma men Handelsbanken har ju klantat sig totalt idag genom att dra pengar från en massa människors konton så internetbanken var död = ingen dammsugare!

Vår coola tv som vi beställt har slutat tillverkas och vi vet inte hur det blir nu. Den var för billig eller nåt??? Tycker inte vi, hehe! Men vi hoppas det löser sig för vi VILL ha den tvn. Hur stavas tvn egentligen teven tv:n, förslag någon??

Så ingen dammsugare och kanske ingen tv och inga pengar under helgen om inte bankskrället fixar till detta. Va roligt vi ska ha det! Jag som nästan såg fram emot att få dammsuga.

Måste ju gratulera en av de som är här inne och läser då och då till en liten bebbe som var snäll och tittade ut idag! Grattis Paula!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo