Till Marika

Min Di Leva-kompis Marika har aldrig hört "Ingen kan köpa livet" och det är skandal! Här kommer den bara för din skull (och för min för jag gillar den)!! 



Och näää Marika än är jag inte såld på Facebook. Konstaterade idag varför jag får en massa mysko förfrågningar om jag ska bli kompis med både den ena och den andra på facebook. Det är inte mig de söker, det är den kända versionen av Petra Östergren. Jag har fått förfrågningar om allt möjligt i hennes namn - föreläsa om sexologi för blivande barnmorskor på SöS, gå på fester, delta i porrpanelen, uttala mig om lesbiska porrfilmer osv osv. (Inser att besökaranatalet på min blogg ökar nu efter att dessa ord nämnts...)

Förresten så har vi betalat vår lägenhet idag. Kan inte påstå att vi äger den för det gör nog banken men ändå!!! Haja att på tisdag flyttar vi!

DiLeva regerar som alltid!! Våra mammor kommer ihåg en konsert när alla pendeltågen var inställda... TACK för att du delger mig vår gemensamma inpirationskälla. Lycka till med flytten. Vi ses på Facebook ;-)

2007-09-14 - 16:31:16








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo