Tillbaka i verkligheten!

Wow säger jag bara efter två dagar med elever. Idag var jag helt säker på att jag tänkt fel. Samling 30 minuter med högläsning. Lektion 1 var  50 minuter och sen hade barnen rast och jag fixade och drack te. Lektion 2, 50 minuter (barnen konstaterade att det alltid luktar tuggummi i mitt klassrum vilket egentligen är mitt jordgubbste) och sen var det väl ändå lunchdags men NEJ, en lektion till... Det är sent med lunch 12 när vi börjar 8.30.

Idag var dagis stängt så jag gick ju vid lunch men jag undrar över min kollega som skulle ha lektioner efter lunch också... Överlevde du????

Jag var en urtråkig mamma som skulle ta barnen till Björnsan men konstaterade snabbt att det var för många barn där, vidare till Skånegläntan. Fortfarande lika seg och oengagerad mamma, fick punka på tvillingvagnen, åkte hem. Suckade djupt när barnen ville till parken men gick dit ändå, fick sån där panikattack och ville inte gunga barn  ville HEM. Barnen vile grilla så snäll mamma gör det, barnet som mest ville grilla äter inget utan tar kall falukorv på macka efter maten istället.

Nu vill jag att barnen ska sova, en kladdkaka ska poppa upp från ingenstans, min matsäck tills imorrn ska vara fixad, schemat utskrivet, monster och  ägg ska vara klara osv osv men guess what????? så är inte fallet!

Disken tvätten och barnen nu....

Och jag känner mej helt seeeg i kolan efter Antons första sexårsdagar...med all info och allt som måste fixas!!! Vill inte ens tänka på hur hösten fortsättningsvis kommer bli....var ju hundra år sen man levde i verkligheten där man har tider och viktiga saker att passa. Hua hua....



Barnflicka, städhjälp......tack.

2008-08-19 - 21:11:24








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo