Den långa onödiga jakten på kexen...

image287


På en av mina favvobloggar läste jag häromdagen om Göteborgskex nya Brago bokstavskex. Igår nr vi var ute och for skulle vi köpa dem för att roa sjuklingarna här hemma men vi glömde bort dem. Idag efter läkarbesöket skulle vi återigen på bokstavskexjakt. Från älvsjö tog vi bussen till Kungens kurva och satsade på att de stora affärerna skulle ha dem. Först in på IKEA för en korv och DÄR fanns bokstavskex men bara med bokstäverna IKEA såklart. Vi köpte två paket, kostade 10kr styck. Fullkorn och hela klabbet precis som det stod om Göteborgskexen. Sen vidare mot Ica Kvantum och City Gross men ingen hade kexen!!!

Tillbaks till bussen, vi landade i Fruängen och jag sa till Melker - Vi gör ett sista försök på vårat lilla Konsum och där!!!!! fanns dom. Vi köpte ett paket för 21.90 kr och öppnade genast för att jämföra, såg exakt likadana ut och smakade samma men kostade mycket mer.



Nu MÅSTE jag använda dessa nästa vecka på nåt sätt i undervisningen men det får väl bli IKEAs variant av kostnadsskäl... Men bokstavskex, hmmm vilken bokstav kan det bli?? K som i kex är taget, vi kanske ska ha bokstavscafé - C, äta bokstavskex och dricka T . Bokstaven t har jag dock redan haft.

Jaja nog tjatat om dessa kex men lite roliga är dom allt. Det finns dessutom en spelplan på Göteborgskex hemsida att ladda ner så kan man lägga någon typ av korsord med kexen.

j








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo