Ingen skrivarork

Jag har ju sportlov och borde ha fullt av energi. Istället känns det som om det är totalsegt! Stylisten var här idag och tyckte inte alls det var så mycket dom behövde göra innan fotograferingen. Jag ville att hon skulle säga - kära nån riv ner gardinerna NU!! Nej dom var fina tyckte hon, fasen också! Men hennes besök gkorde i alla fall att jag köpte krukor på Åhlens idag och ska plantera om den fina blomman jag fick av Pia för ett tag sedan (i juni), den växer så det knakar! Tror att jag ska investera i kattgräsfrö imorgon och plantera till påsken, måste ju piffa lite!

Småfisarna var hos farmor idag och jag satt hemma själv i flera timmar. jag gjorde inget kul alls, jag ringde jobbiga samtal. har tex konstaterat att vi har en elförbrukning på över 8000 kwh/år!! Nåt slags rekord är säkert det! Har höjt antalet pengar som ska föras över till Ica varje månad, har ändrat abonnemang hos Comhem och fler liknande trevliga samtal, urk. Dessvärre hann jag väl bara en tredjedel av vad jag hade tänkt!

Jesper och jag såg en film med Harrison Ford, Firewall tror jag den heter. När den var slut hamnar vi på tv4, någon skjuter sönder toadörrar och vi skojar och säger att filmen visst fortsatte på 4an. Och mycket riktigt så var det Harrison Ford som sköt sönder dörrar men denna gång på Air Force One. Komiskt!

Bokrean började idag och jag har glott lite men blev så trött av allt folk så jag la ner och tittade på hemmasaker istället, vill ha bokstavstyget på Åhlens och även tyget som är vitt med svarta konturbilder av byggnader i Stockholm, vill ha, måste ha! Muggarna vill jag också ha, tror jag verkligen MÅSTE ha en till skolan, är ju trots allt tedrickande svenskalärare som gillar bokstäver, jag vet, det heter svensklärare men det låter ju helt kokobäng! Och ja, jag har lånat bilderna från Åhléns hemsida som jag för övrigt undrar när dom tänker göra något bra av??? Hmmm jag vill verkigen ha detta tyg, Melker och Tyra är nära att få nya gardiner nu, dom är ju också bokstavsfreaks, skumt va´? Och sen upp med Isas fina bokstavsplancher i tavelramar så blir det superduper! och så Panduros snygga träbokstäver!

image321

image322

Åhléns hemsida blev precis ännu sämre i mina ögon sett. Man kan läsa om deras fantastiska satsning "Rum för barn" på Kulturhuset som jag tidigare i bloggen skrivit så positivt (ironiska nu) om. UUUURRRKKK! Men bokstavsgrejerna är fina! Finns kuddar och påslakan också!

Jag har ju hittat en otroligt fin och alldeles underbar blogg idag, min syster Anna - du måste kolla in den, mycket hjärtan och änglar...

Nä nu sova!

Det var ett fint tyg hörru!!!
Fast har ingenstans att ha det tror jag...och sy kan jag inte heller. Så blev det med det.
Fast påslakan kanske.....

Min son den store är också insnöad på bokstäver fast det börjar gå över till siffror nu tror jag...vem han nu fått det av???
Jag tycker nog Svensklärare låter bättre. Åtminstone lättare att säga. Kan va för att jag är smått kokobäng...hehe.

Hade!

2008-02-27 - 21:41:13








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo