Hur morgonen gick och lite till!

Så fel jag faktiskt hade!!

Ebba studsade upp av att hennes mobilalarm gick vid 6. Hon hade ställt det fel och skulle bevisa för mig att hon visst kunde gå upp själv på morgonen. Hon kom och la sig hos oss en stund. Vi masade oss upp i tid, trötta som aldrig förr. Väckte Tyra som nästan alltid har ett smile på läpparna och så även denna morgon. Melker vaknade till slut och var också på bra humör!

Till sist kom tröttheten över Ebba och det var obegripligt varför hon inte kunde sitta mitt framför Tyraoch borsta håret. Att Tyra inte såg teven var en oviktig sak i Ebba ögon. Vi var så jäkla dumma så hon måste störta in på sitt rum och gapa och skrika en stund.

Vi kom iväg till slut och jag var faktiskt i min vanliga tid på jobbet, dock 25 minuter för sent eftersom vi skulle ses en halvtimme innan vanlig tid. Det första som mötte mig var extremt sorgliga nyheter. En kollega och vän miste sin man ett par dagar innan julafton. Hjärtat. Obeskrivligt sorgligt och jag önskar jag kunde göra någonting för L. Ska fundera på det...

Sen hamnade jag i en mycket trevlig tvärgrupp för att diskutera ett och annat, givande att få träffa lärare inom andra ämnen och årskurser. Vi gick till Söderhallarna för att köpa lunch. Åt det i personalrummet och fick återigen chans att prata lite med andra på skolan. Efter lunch fick vi i arbetslaget äntligen träffas och lajja. Kära nån, hur många vuxna kan egentligen prata samtidigt??? Men kul har vi! Vad kom vi egentligen fram till - ingen som vet antagligen!!!

På väg hem kom vi på att vi måste på banken. Vi tog bussen till Älvsjö för att möta Ebba och Jesper (Ebba var på Jespers jobb idag). Fixade pengar, käkade korv i bröd och så hem. Trötta små gullungar kom i säng i ok tid men inte riktigt bra. Imorgon kommer mormor och hämtar på dagis och sen åker dom till Nynäshamn till jag kommer hem från London. Gullsnuttarna, vad jag kommer längta hem!! Ebbson får vara hemma med pappa och mysa.

Jag sitter i vanlig ordning här och jobbar hehehe! Men nu ska det bli av!

Kjam kjam!!








T I L L S T A R T S I D A N



Här kan du skriva in lite info.


RSS 2.0
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo